پخت غذا به شکل نوین

آموزش آشپزی

۳۱ مطلب در بهمن ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه کیک یزدی خانگی ساده با پف زیاد اصل یزدی

Image result for کیک یزدی

مواد لازم برای کیک یزدی

 

  • آرد سفید: 1.1/2 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • روغن: 1/2 پیمانه
  • ماست: 2/3 پیمانه
  • شکر: 2/3 پیمانه
  • بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • گلاب: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر هل سبز: 1/2 قاشق غذاخوری

 

دستور پخت کیک یزدی

1. آماده سازی تخم مرغ ها

تخم مرغ های هم دمای محیط شده را داخل ظرفی شکسته و با شکر و هل به مدت 7 دقیقه مخلوط کنید تا کرمی و کشدار شوند.

 

2. آماده سازی خمیر

به تخم مرغ ها ماست، گلاب و روغن را بیفزایید و 2 دقیقه دیگر مخلوط کنید. حالا مواد خشک شامل آرد و بیکینگ پودر را با هم 3 مرتبه الک می کنیم به خمیر افزوده و با سرعت کم همزن تا جایی که فقط یکدست شود مخلوط می کنیم.

 

طرز تهیه کیک یزدی خانگی اصل یزد

داخل ظرف کیک یزدی از کاغذ های مخصوص آن گذاشته و فقط 2/3 قالب را از مواد پر می کنیم تا جایی برای پف کردن داشته باشد. حالا با یک چاقوی آغشته به روغن دو خط به شکل به علاوه روی خمیر ایجاد می کنیم تا به حالت گنبدی پف کند. سپس داخل فر گرم شده با 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه می پزیم. بعد از خنک شدن داخل ظرف سرو چیده و با پودر پسته تزیین می کنیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه حلوا مجلسی زعفرانی با آرد سفید خوشمزه و معطر

Image result for حلوا زعفرانی مجلسی

مواد لازم برای حلوا

  • آرد سفید: 2 لیوان
  • شکر: 1 لیوان
  • روغن: 2/3 لیوان
  • گلاب دو آتیشه: 2 قاشق
  • آب: 2 لیوان
  • پودر هل سبز: نصف قاشق چایخوری
  • پودر گل محمدی: نصف قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق


دستور پخت حلوا

1.طرز تهیه شربت حلوا

ابتدا شکر و آب را داخل ظرف مناسبی می ریزیم روی حرارت قرار داده اجازه میدهیم تا به جوش بیاید بعد به آن گلاب ، هل، زعفران و پودر گل محمدی اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا شربت به قوام و غلظت مناسب برسد.

 

2.طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی

آرد را روی حرارت گذاشته و مدام با قاشق چوبی مخلوط می کنیم تا تفت خورده و به رنگ مناسب (سلیقه مان) برسد. حالا روغن را اضافه کرده و کمی هم آرد را با روغن مخلوط تفت می دهیم. کم کم شربت را به آرد اضافه می کنیم و مخلوط کرده تا شکل منسجمی پیدا کند و براق شود این زمانی است که حلوا آماده شده و می توان آن را در ظرف مناسب سرو ریخت و با پودر پسته، نارگیل و بادام تزیین کرد.

منبع: آشپزی در خانه

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه به روش بازاری

Image result for دونات خانگی ساده

 

مواد لازم برای دونات

  • آرد:    250 گرم
  • شکر:    2 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ:    1 عدد
  • مخمر:    1/2 قاشق غذا خوری
  • شیر ولرم:    150 سی سی
  • کره:    25 گرم
  • آب ولرم:    1/4 لیوان
  • روغن برای سرخ کردن:    به میزان لازم

 

طرز تهیه دونات خانگی


1. آماده سازی خمیر مایه
آب ولرم، خمیر مایع و ا قاشق شکر را مخلوط کرده و روی ظرف را می پوشانیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا خمیر مایع عمل کند.

 

2. آماده سازی خمیر دونات
ابتدا داخل ظرفی مناسب آماده کردن خمیر، تخم مرغ و شکر را با همزن برقی مخلوط کرده تا بافتی نرم و کشدار پیدا کنند. سپس کره را افزوده کمی مخلوط کرده تا یکدست شوند سپس آرد را کم کم مخلوط کرده و ورز می دهیم. امکان دارد کل آرد نیاز نشود. حالا به مدت 10 دقیقه روی میز کار خمیر را ورز دهید و بعد داخل ظرف درب داری به مدت 45 دقیقه استراحت دهید. حالا حجم خمیر تقریبا دو برابر شده خمیر را کمی ورز می دهیم با وردنه روی میز کار باز کرده و با دو سایز کاتر شکل دونات را بدست آورده و روی سینی که کاغذ روغنی گذاشته ایم چیده روی آنها را با پارچه پوشانده و به مدت 30 دقیقه دیگر استراحت می دهیم.

 

3. طرز تهیه پیراشکی خانگی خوشمزه و شکلاتی
داخل ظرف کوچک و گودی را تا نیمه روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن گرم شود. تقریبا دمای 180 درجه سانتی گراد. دونات ها را آهسته داخل روغن می اندازیم و اجازه می دهیم تا دو طرف آن کاملا سرخ شود. وقتی از روغن خارج کردیم و سرد شد آن را با شکلات آب شده رنگی و ترافل های زیبا تزیین می کنیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه خوراک جگر گوسفند یا گوساله با سیب زمینی خوشمزه و پرطرفدار

Image result for طرز تهیه خوراک جگر

مواد لازم برای تهیه خوراک جگر

  • جگر    نیم کیلو
  • پیاز    ۲ عدد
  • سیر    ۳ حبه
  • رب گوجه فرنگی    ۱ ق غذا خوری
  • آب جوش    ۱ لیوان
  • سیب زمینی    ۲ عدد
  • گوجه    ۲ عدد
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه    به مقدار لازم

 

طرز تهیه خوراک جگر

مرحله اول ( تفت پیاز و سیر )
ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و داخل ماهی تابه با مقداری روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود و سپس سیر رنده شده را به مخلوط مون اضافه می کنیم تا عطر و بوی سیر خارج شود. سپس گوجه فرنگی نگینی شده را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم.

 

مرحله دوم ( اضافه کردن جگر )
جگر را خرد کرده به مخلوط مون اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس زردچوبه و فلفل سیاه و نمک را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود و خوش رنگ شود.

 

مرحله سوم ( پخت خوراک جگر )
یک لیوان آب جوش را به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا خوب بپزد و آب خوراک تبخیر شود.

سیب زمینی را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم.

پس از اتمام پخت خوراک جگر، آن را در ظرف سرو ریخته و با سیب زمینی سرخ شده تزئین می کنیم.

 

نکات و فوت و فن های خوراک جگر

  1. می توان مقداری قارچ و یا فلفل دلمه به دلخواه به موادمون اضافه کنیم.
  2. دل و قلوه را به دلخواه می توان به جگر اضافه کرد.
  3. می توان هم از جگر سفید و هم از جگر سیاه استفاده کرد ولی رسپی اصلی با سیاه می باشد.
  4. می توان از چربی نیز استفاده کرد.
  5. رب انار را می توان جایگزین رب گوجه کرد.
     
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

Image result for ترشی بادمجان شکم پر

 

مواد لازم برای ترشی بادمجان شکم پر

  • بادمجان 10 عدد
  • سرکه 1/5 لیتر
  • نمک 2 قاشق چایخوری
  • ادویه ترشی 2 قاشق مربا خوری
  • سیر 1 بوته
  • فلفل سبز (تند ترشی) 10 عدد
  • سبزی ترشی شامل: خالواش، نعناع و چوچاق 500 گرم
 
 

دستور پخت ترشی بادمجان شکم پر

1. آماده سازی بادمجان ها

ابتدا بادمجان ها را با پوست می شوییم روی شکم بادمجان ها برش طولی می زنیم سپس داخل ظرفی از سرکه در حال جوش انداخته تا فقط کمی نرم شوند و سپس از روی حرارت برداشته بادمجان ها را از داخل سرکه درآورده و می گذاریم کمی خشک شوند.

2. آماده سازی مواد داخل شکم ترشی بادمجان

سبزی شسته و خشک شده را ساطوری و ریز می کنیم. (توجه داشته باشید سبزی کاملا خشک باشد) حالا سیر را حلقه حلقه کرده به همراه ادویه ها به سبزی اضافه می کنیم.

طرز تهیه بادمجان شکم پر

3. داخل هر یک از بادمجان ها مقداری از مخلوط سبزی ریخته کمی لبه های بادمجان را به هم نزدیک کرده و داخل شیشه می چینیم و لابه لای آن فلفل می گذاریم. زمانی که کل بادمجان ها آماده شدند شیشه را از سرکه پر می کنیم. درب شیشه را می گذاریم تا 30 روز بعد ترشی به عمل آید. بعد از گذشت این زمان ترشی خوش عطر و بوی ما آماده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه با سبزیجات مرحله به مرحله

Image result for سوپ مرغ و سبزیجات با رب

مواد لازم سوپ مرغ

  • سینه مرغ ۲۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

 

طرز تهیه سوپ مرغ

ابتدا ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس مرغ را به همراه مقداری زردچوبه اضافه کنید ، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ۱۵ دقیقه داخل آب جوش بماند تا علاوه بر اینکه مرغ نیم پز شود و بوی زهمش نیز گرفته شود.

 

در مرحله بعد پوست پیاز و سیر را بگیرید و به صورت ریز خرد کنید سپس قابلمه ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع اضافه کنید. در ادامه سیر و پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.

 

پس از اینکه سیر و پیاز کمی نرم شدند مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه به خورد سیر و پیاز برود. حالا مرغ را به صورت دلخواه ( نگینی یا ریش ریش ) خرد کنید و به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید سپس کمی تفت دهید.

 

در مرحله بعدی ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید مرغ بپزد. پس از گذشت این زمان هویج ها را به صورت نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا هویج ها هم بپزند سپس سیب زمینی ها را خرد کنید و اضافه کنید.

 

دلیل اینکه سیب زمینی را از هویج دیر تر اضافه می کنیم این است که اگر همزمان با هویج اضافه کنیم سیب زمینی زودتر می پزد و له می شود. حالا جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و نمک و فلفل سوپ را اندازه می کنیم.

 

در پایان پس از اینکه سبزی سوپ به طور کامل پخت آنرا از روی حرارت بر می داریم و با جعفری خرد شده تزیین می کنیم. آب لیمو ترش را می توانیم در اواخر پخت سوپ بعد از اضافه کردن جعفری اضافه کنیم یا اینکه در زمان سرو اضافه کنیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه پفیلا سرکه ای خوشمزه و آسان به صورت مرحله به مرحله

Image result for پفیلا

مواد لازم برای تهیه پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی

  • یک استکان ذرت
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری سرکه
  • نمک به مقدار لازم
  • دو قاشق غذاخوری روغن

 

طرز تهیه پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی

مرحله ۱

ابتدا برگ های بلال را جدا کرده و دانه های بلال را نیز از آن جدا می کنیم. دانه های ذرت را در داخل یک ظرف ریخته و صبر می کنیم تا کمی خشک شده و رطوبت آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید دانه های ذرت را به شکل منجمد از فروشگاه های مواد غذایی نیز تهیه کنید.

 

مرحله ۲

اکنون در یک قابلمه مناسب روغن ریخته و بر روی شعله متوسط گاز قرار می دهیم. کمی صبر می کنیم تا روغن داغ شده و دانه های ذرت را به آن اضافه می کنیم. کمی نمک بر روی دانه های ذرت می ریزیم. تعداد دانه ها باید در حدودی باشد که کف قابلمه را بپوشاند و دانه ها نباید بر روی یکدیگر قرار بگیرند. سپس درب قابلمه را می گذاریم.

 

مرحله ۳

قابلمه را چپ و راست کرده و تکان می دهیم تا دانه های ذرت تفت داده شوند. بعد از حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه صدای ترکیدن دانه های ذرت را خواهید شنید. پس از اینکه صدای ترکیدن دانه های ذرت کم شد، قابلمه را از روی حرارت خارج کرده و به مدت ۵ دقیقه صبر می کنیم.

 

مرحله ۴

اکنون برای طعم دار کردن پفیلا می توانید کره را در دمای اتاق قرار داده تا آب شود. سپس نمک و سرکه و کره را در داخل ظرف پفیلا ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در داخل فر با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. اکنون پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی آماده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه پودینگ شکلاتی فوری و خوشمزه با روشی آسان

Image result for پودینگ شکلاتی

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی

  • دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • یک چهارم پیمانه خمیر کاکائویی
  • دو پیمانه شیر
  • یک سوم پیمانه شکر
  • یک چهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل

 

در تهیه این دسر از پودر کاکائو و نشاسته ذرت استفاده می شود که هر دو این مواد را می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید. پس از اینکه پودینگ برای مدتی ماند و سفت شد، بافت زیبایی پیدا می کند که می توانید آن را در انواع مهمانی ها سرو کنید.

 

طرز تهیه پودینگ شکلاتی مجلسی و خوشمزه

مرحله ۱

دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو و سه قاشق نشاسته ذرت را در داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. برای اینکه پودینگ طعم کاکائو بیشتری داشته باشد، می توانید از ۲.۵ تا ۳ قاشق پودینگ استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید که اگر پودر کاکائو را بیشتر می کنید، باید شکر بیشتری را نیز به آن اضافه کنید تا تلخ نشود.

 

مرحله ۲

اکنون یک چهارم پیمانه شیر را به این مواد اضافه کنید. شیر باید سرد یا در دمای اتاق باشد. این مخلوط را هم بزنید تا زمانی که هیچ گلوله ای در داخل آن باقی نماند.

 

مرحله ۳

در این مرحله دو پیمانه از شیر را در داخل شیرجوش ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا گرم شود. هنگامی که شیر گرم یا کمی داغ شد، شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا در شیر حل شود.

 

مرحله ۴

حرارت شعله گاز را کم کرده و سپس خمیر کاکائو و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید. بلافاصله شروع به هم زدن با همزن دستی کنید.

 

مرحله ۵

اجازه دهید تا این مواد بر روی شعله با حرارت ملایم باقی بماند و به طور مرتب پودینگ را هم بزنید تا کاملا غلیظ شود. علاوه بر غلیظ شدن پودینگ، رنگ آن نیز باید تغییر کرده و کمی تیره تر شود. اکنون با یک قاشق غلیظ پودینگ را تست کنید. اگر آماده شده باشد، باید یک لایه قاشق را پوشانده و به آرامی از قاشق چکه کند.

 

مرحله ۶

پودینگ را از روی شعله گاز برداشته و در صورت تمایل کمی وانیل به آن اضافه کنید.

 

مرحله۷

اکنون باز هم پودینگ را هم زده و به میزان مساوی در داخل کاسه ها تقسیم کنید. کف ظرف پودینگ که احتمالا غلیظ تر است را با کفگیر یا قاشق پاک کنید.

 

مرحله ۸

صبر کنید تا پودینگ شکلاتی کمی خنک تر شود و روی کاسه ها را با ورق آلومینیومی بپوشانید. در صورتیکه پودینگ داغ باشد و روی آن را بپوشانید، بر روی آن قطرات آب ایجاد می شود.

 

مرحله ۹

اکنون به مدت ۲ تا ۴ ساعت پودینگ را در یخچال قرار دهید تا غلیظ شود. پس از این مدت آن را از یخچال بیرون آورده و با کاکائو تخته رنده شده و انواع میوه ها مثل توت فرنگی و موز تزئین کنید. اکنون دسرتان آماده شده است.

منبع: غذای خانگی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه نان بازلاما ترکی برای صبحانه خوشمزه و پفکی

Image result for نان بازلاما

مواد لازم برای تهیه نان بازلاما ترکیه

  • دو لیوان شیر ولرم
  • سه لیوان آرد
  • یک استکان آب ولرم
  • یک پاکت خمیر مایه خشک فوری
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق مرباخوری نمک
  • یک استکان روغن مایع (حدود ۸۰ گرم)

 

طرز تهیه نان بازلاما ترکیه

مرحله ۱

کمی از آرد را داخل ظرفی ریخته و حدود ۲.۵ لیوان خمیر مایه و نمک را بر روی آرد بریزید.

 

مرحله ۲

اکنون وسط آرد را مثل حوض باز کرده و مواد باقی مانده را در وسط آرد بریزید. آرد را از کناره ها گرفته و با مواد مخلوط کرده و ورز دهید.

در صورتیکه خمیر نرم بود، بقیه آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدهید تا خمیر نرمی به دست آمده که به دست نمی چسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرمی به مدت یک ساعت استراحت بدهید.

 

مرحله ۳

پس از این مدت خمیر را برداشته و تکه های بزرگی از آن جدا کنید و روی میز آرد پاشیده شده به ضخامت یک سانتی متر باز کنید.

اکنون با لیوان یا قالب های دیگر آن را برش بزنید. پس از برش زدن در داخل یک ماهیتابه نچسب داغ و بدون روغن به شکل پشت و رو بپزید. پس از پخت می توانید بر روی آن کره بمالید.

 

نان بازلاما یک نان خوشمزه صبحانه مخصوص کشور ترکیه است. می توانید این نان را در خانه خود بون هیچ دردسری درست کرده و همراه با خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه رشته خشکار گیلانی در منزل به روش بازاری

Image result for رشته خشکار

مواد لازم برای تهیه رشته خشکار شمالی

  • یک لیوان آرد برنج

  • دو لیوان آرد گندم

  • سه چهارم لیوان آب
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق غذاخوری دارچین
  • یک عدد جوز هندی
  • ۵ قاشق غذاخوری گردو
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • سه پیمانه آب
  • نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه رشته خشکار شمالی

مرحله ۱

ابتدا یک لیوان آرد برنج و دو لیوان آرد گندم را در داخل یک ظرف ریخته و با کمی نمک با هم مخلوط می کنیم. سپس سه پیمانه آب به آنها اضافه کرده و همه آنها را به خوبی با کمک همزن مخلوط می کنیم تا یک مخلوط یکدست ایجاد شود. این خمیر باید رقیق باشد. خمیر نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشد.

 

مرحله ۲

برای ریختن خمیر آماده شده به ظرف مخصوص رشته خشکار نیاز دارید. این ظرف را می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید. اما اگر نمی خواهید برای آن هزینه کنید، می توانید به سادگی آن را در خانه تهیه کنید. برای این منظور در درب یک ظرف آب معدنی با میخ داغ به تعداد سه تا پنج سوراخ ایجاد کنید. یک نی محکم را شکسته و در داخل این سه یا پنج سوارخ فرو کنید. نی باید به طور کامل سوراخ ها را در بر بگیرد تا مواد به بیرون نریزد.

 

مرحله ۳

اکنون مواد داخل رشته خشکار را آماده می کنیم. ۵ قاشق غذاخوری گردو را آسیاب کرده و آنها را خرد کنید. سپس این ترکیب را با دو قاشق غذاخوری شکر، جوز هندی و یک قاشق غذاخوری دارچین ترکیب کرده و آن را طعم دار می کنیم. در صورت تمایل می توانید از گلاب و هل نیز در این مخلوط استفاده کنید.

 

مرحله ۴

در این مرحله مایع رشته خشکار را در داخل شیشه آب معدنی ریخته و سر آن را می بندیم. داخل ماهیتابه را نیز با روغن مایع خیلی چرب پر می کنیم و تابه را روی گاز قرار می دهیم. شعله گاز را روشن کرده و خمیر موجود در آب معدنی را به شکل شبکه ای و پنجره ای بر روی کف ماهیتابه می ریزیم و صبر می کنیم تا خودش را بگیرد. سپس خمیر را از تابه خارج می کنیم.

 

مرحله ۵

در این مرحله مواد میانی که از قبل آماده شده بود را با قاشق بر روی خمیر ریخته و خمیر را تا کرده و محکم می بندیم. این کار را با دقت انجام دهید تا مواد داخل خمیر به بیرون نریزد. این کار را برای تمام مواد و خمیرهای باقی مانده انجام دهید.

 

مرحله ۶

در داخل یک ماهیتابه روغن ریخته و وقتی روغن داغ شد، رشته های خشکار آماده شده از قبل را در روغن سرخ می کنیم. هر دو سمت آن را به خوبی سرخ کرده تا رنگ آن طلایی شود. اکنون رشته های خشکار آماده است و می توانید در یک ظرف ریخته و آن را تزئین کنید.

منبع: ببین و بپز

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87