طرز تهیه آش کشک ساده و خوشمزه مجلسی به روش شمالی

 

مواد لازم برای آش کشک خوشمزه و ساده به سبک سنتی

  • لوبیا چیتی    1 پیمانه
  • نخود    1 پیمانه
  • عدس    1 پیمانه
  • برنج    1/2 پیمانه
  • کشک    1 پیمانه
  • پیاز    4 عدد
  • سبزی آش    1 کیلوگرم
  • نعنا داغ    4 قاشق غذا خوری
  • پیاز داغ    8 قاشق غذا خوری
  • سیر داغ    4 قاشق غذا خوری
  • رشته آشی         به میزان لازم
  • نمک و فلفل    به میزان لازم

 
دستور پخت آش کشک خوشمزه و ساده به سبک سنتی
 

طرز تهیه آش کشک ساده و خوشمزه
مرحله اول: ابتدا حبوبات را پیمانه کرده و از 12 ساعت قبل از پخت آن ها را شسته و داخل آب خیس کنید. در این مدت چندین بار آب آنها را عوض کنید.

 

مرحله دوم: تهیه آش کشک
ابتدا داخل قابلمه بزرگی که آش در آن آماده شود، کمی روغن ریخته، نیمی از پیاز داغ، نیمی از سیر داغ را کمی تفت داده، حالا نخود و لوبیا را افزوده کمی تفت داده؛سپس آب جوش داخل قابلمه بریزید و زمان دهید تا نخود و لوبیا نیم پز شوند.

 

مرحله سوم: افزودن برنج و عدس
در این مرحله عدس و برنج را به باقی مواد بیفزایید و تا پخت تکمیلی نخود و لوبیا، عدس و برنج هم پخته شود. در طول پخت به حجم آب توجه داشته باشید که کم آب نشود.

 

مرحله چهارم: افزودن سبزی آش
زمانی که حبوبات کاملا مغز پخت شدند سبزی آش را افزوده و زمان می دهیم تا سبزی هم کاملا پخته شود.

 

مرحله پنجم: افزودن رشته
سبزی که کمی تغییر رنگ داد، رشته آشی را با توجه به میزان علاقه تان به رشته در آش بیفزایید و در این مرحله هم توجه به میزان آب آش داشته باشید. چون رشته برای پخته شدن نیاز به آب بیشتری دارد.

 

مرحله ششم: افزودن کشک
در این مرحله نیمی از کشک را با کمی آب رقیق کرده و به آش می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود؛ بعد می چشیم و نمک آش را بعد از افزودن آش تنظیم می کنیم.

 

مرحله آخر: سرو آش کشک
حالا آش کشک را در ظرف زیبایی ریخته و با باقی مانده کشک، نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ آش را تزیین و سرو نمایید نوش جان.