طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه فرانسوی با پودر کاکائو و خامه

 

مواد لازم برای سس شکلاتی برای روی کیک مرحله به مرحله به سبک قنادی ها

  • شکر    3/4 فنجان
  • پودر کاکائو    1/2 فنجان
  • شیر    1 و1/4 فنجان
  • آرد سفید    1 قاشق مربا خوری
  • کره    2 قاشق چایخوری
  • وانیل    1/2 قاشق چایخوری


دستور پخت سس شکلاتی برای روی کیک مرحله به مرحله به سبک قنادی ها


طرز تهیه سس شکلات با پودر کاکائو خوشمزه و حرفه ای
مرحله اول: ابتدا شکر، آرد، پودر کاکائو را داخل کاسه مناسبی می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

 

مرحله دوم: آماده سازی کره
کره را داخل شیر جوش مناسبی ریخته و زمان می دهیم تا کاملا ذوب شود، حالا وانیل و شیر را افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

 

مرحله سوم: افزودن مواد خشک
در این مرحله مواد خشک را که شامل شکر، پودر کاکائو و آرد بود را می افزاییم و با یک همزن دستی آنقدر مخلوط می کنیم تا مایعی یکدست فراهم شود و حدود 6 دقیقه با حرارت کم این کار را ادامه می دهیم.

 

مرحله آخر: نگهداری سس شکلات
یک سس شکلاتی ساده و خوشمزه بدون مواد مضر آماده است می توانید آن را در یخچال هم نگهداری کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سس شکلاتی روی کیک خانگی ساده بدون خامه

  1. مواد خشک را با هم مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای داخل آن مشخص نباشد.
  2. مواد بعد از سرد شدن غلیظ تر می شود. 
  3. می توانید از 1 قاشق غذا خوری خامه صبحانه هم داخل سس شکلات استفاده کنید.