طرز تهیه قارچ پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده در منزل

 

مواد لازم برای قارچ پلو با مرغ زعفرانی خوشمزه مرحله به مرحله

  • فیله مرغ    400 گرم
  • برنج    4 پیمانه
  • پیاز متوسط    2 عدد
  • قارچ    10 عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی    1 عدد
  • آبلیمو ترش    1/2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • زعفران دم شده غلیظ         به میزان لازم


دستور پخت قارچ پلو با مرغ زعفرانی خوشمزه مرحله به مرحله
 

طرز تهیه قارچ پلو با گوشت مرغ خوشمزه و ساده
مرحله اول:
ابتدا برنج را شسته و به مدت 2 ساعت داخل آب و کمی نمک خیس می کنیم. فیله های مرغ را به سایز گوشت خورشتی برش می دهیم. پیاز را پوست گرفته و به همراه فلفل دلمه ای نگینی برش می دهیم. قارچ ها را هم ورقه ای برش می دهیم.

 

مرحله دوم: آماده سازی مواد لا پلو
ابتدا داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز را داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس تکه های مرغ را به همراه کمی زردچوبه و فلفل به پیاز افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ مرغ ها تغییر کند.

 

مرحله سوم: افزودن فلفل دلمه و قارچ
در این مرحله فلفل دلمه ای، قارچ و آبلیمو را به مرغ های تفت خورده می افزاییم حرارت را زیاد می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و آب اضافی قارچ گرفته شود.

 

مرحله چهارم: افزودن چاشنی
مواد گوشتی که خوب جا افتاد و تقریبا همه مواد پخته شد نمک و زعفران را به مواد می افزاییم و از روی حرارت بر می داریم.

 

مرحله پنجم: آماده سازی برنج
داخل قابلمه مناسبی را تا نیمه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید، زمانی که به جوش آمد کمی نمک و روغن به آب می افزاییم و بعد از حدود 7 تا 8 دقیقه برنج را آبکشی کرده و روی برنج آب ولرم می ریزیم.

 

مرحله ششم: دم گذاشتن برنج
داخل قابلمه را کمی روغن ریخته و ته دیگ دلخواهتان را بچینید سپس به صورت لایه ای از برنج و مواد میانی داخل قابلمه ریخته، حالا داخل شیر جوشی 2 قاشق روغن را با کمی زعفران مخلوط کنید زمانی که برنج بخار کرد روی برنج بدهید و به مدت 45 دقیقه زمان دهید تا کاملا مغز پخت شود.

 

مرحله آخر: سرو قارچ پلو
بعد از اینکه قارچ پلو کاملا دم کشید آن را داخل دیس زیبایی ریخته و به همراه سالاد یا سبزی خوردن فصل سرو و نوش جان کنید.