طرز تهیه سوپ دال عدس خوشمزه و مجلسی به روش جنوبی

 

مواد لازم برای سوپ دال عدس

  • دال عدس     1 لیوان
  • برنج نیم دانه    1/2 لیوان
  • پیاز    1 عدد
  • سیب زمینی    1 عدد
  • هویج    1 عدد
  • رب گوجه فرنگی    4 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو    2 قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه    3 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل    به میزان لازم


  دستور پخت سوپ دال عدس آبادانی خوشمزه و خوشرنگ مجلسی  به سبک جنوبی

 

1. طرز تهیه سوپ دال عدس

مرحله اول: ابتدا دال عدس و برنج را شسته آبکشی می کنیم و برای 1 ساعت می خیسانیم، بعد دال عدس و برنج را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه 2 لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی پیاز

پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی برش می دهیم. حالا داخل قابلمه ای ریخته و به همراه روغن اجازه می دهیم تا تفت خورده و طلایی شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن ادویه ها

حالا سیر را رنده کرده و به همراه رب گوجه، فلفل و نمک به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر سیر و رنگ رب آزاد شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن سبزیجات

در این مرحله سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و به شکل نگینی خیلی ریز برش می دهیم و به باقی مواد می افزاییم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن دال عدس و برنج 

حالا دال عدس و برنج پخته شده را هم به سوپ می افزاییم و دو لیوان آب هم می افزاییم و اجازه می دهیم تا همه مواد با هم پخته شوند.

 

6. مرحله آخر: سرو سوپ دال عدس

در نهایت پخت سوپ دال عدس را با گوشت کوب برقی پوره کرده و از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیفزایید حالا داخل ظرف سرو ریخته و در کنار لیمو ترش نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ دال عدس جنوبی خوشمزه 

  1. می توانید 1 عدد  قرص عصاره مرغ را جایگزین نمک در این سوپ کنید.