طرز تهیه خورش کاری مرغ خوشمزه و مجلسی با ماست و قارچ

 

مواد لازم برای خورشت کاری با مرغ و قارچ

  • سینه مرغ خرد شده     20 تکه
  • قارچ    500 گرم
  • سیب زمینی    1 عدد
  • پیاز    1 عدد
  • فلفل قرمز    1 عدد
  • ادویه کاری        1 قاشق مربا خوری   
  • سیر    1 حبه
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک و زرد چوبه    به میزان لازم
  • زعفران دم شده            به میزان لازم

 
دستور پخت خورشت کاری با مرغ و قارچ و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی
 

1. طرز تهیه خورشت کاری با مرغ و قارچ
مرحله اول: ابتدا پیاز و سیر را پوست کنده و به صورت نگینی برش دهید. حالا قابلمه مناسبی را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید، بعد پیاز و سیر را داخل قابلمه ریخته و کاملا تفت دهید تا کمی طلایی شوند.

 

2. مرحله دوم: افزودن مرغ
تکه های مرغ آماده شده را به پیاز داغ افزوده و خوب تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه را به آن بیفزایید. حالا 2 لیوان آب به مرغ افزوده و اجازه دهید تا مرغ کاملا مغز پخت شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن قارچ
قارچ ها را شسته و به شکل ورقه ای خرد می کنیم. حالا داخل تابه ای کمی روغن ریخته روی حرارت می گذاریم تا کاملا داغ شود سپس قارچ ها را به آن افزوده و تفت می دهیم تا آب اضافی آنها خارج شود حالا قارچ را به مرغ نیم پز شده می افزاییم.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی سیب زمینی
سیب زمینی را پوست کنده و خلالی برش می دهیم و داخل روغن سرخ می کنیم و آماده می گذاریم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن ادویه ها
تقریبا مرغ پخته و کم آب شده است. حالا داخل تابه ای که قارچ را تفت دادیم. نمک، زرد چوبه و کاری را کمی تفت داده و به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت جا بیوفتد.

 

6. مرحله آخر: سرو خورشت کاری
حالا خورشت مرغ و قارچ آماده و به روغن افتاده را داخل ظرف زیبایی ریخته و با سیب زمینی تزئین کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت کاری مرغ و قارچ و خامه

  1. می توانید برای قوام این خورشت از 1 قاشق غذا خوری آرد و یا 2 قاشق غذا خوری خامه هم استفاده کنید.
  2. اگر قارچ های ریزی در اختیار دارید به شکل درسته داخل خورشت بریزید.