طرز تهیه کیک یزدی به 4 روش مختلف - مجله ی اسنپ فود

 

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی با شیر

  • آرد    ۲ لیوان
  • تخم مرغ    ۳ عدد
  • شکر    ۱ لیوان
  • شیر    ۱ لیوان
  • بکینگ پودر    ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل    ۱ قاشق چایخوری
  • کنجد برای تزئین    به میزان لازم
  • روغن مایع    نصف لیوان
  • کاغذ تارت و قالب تارت    به میزان لازم
     

طرز تهیه کیک یزدی خانگی با شیر با فر و بدون فر

 

مرحله اول: آماده سازی آرد
آرد را به همراه بیکینگ پودر ۳ مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم.

 

مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ ها را بدون نیاز به جدا کردن زرده و سفیده داخل ظرف ریخته و با همزن برقی میزنیم، کمی که از لختگی درآمد شکر و روغن و همینطور شیر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم، به مدت ۳-۵ دقیقه خوب هم میزنیم.

 

مرحله سوم: پایان کار
بعد از آماده سازی تخم مرغ ها آرد را اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط می کنیم و در کاغذهای تارت میریزیم و روی کیک یزدی ها را کنجد می پاشیم. اگر از فر برای پخت استفاده میکنید: با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه کیک یزدی ها را میپزیم و بعد از پخت اجازه خنک شدن میدهیم و بعد سرو می کنیم. اگر از ماهی تابه استفاده میکنید: کیک یزدی ها را در ماهی تابه گذاشته و روی حرارت ملایم به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه گذاشته و در ماهی تابه را می گذاریم تا کیک یزدی ها خوب پخته شود.

 

نکات مهم در مورد پخت کیک یزدی خانگی

  1. قبل از ۱۵ دقیقه از موقع پخت کیک یزدی ها در فر یا ماهی تابه را باز نمی کنیم.
  2. در صورت امکان کیکی یزدی را می توان در قالب مافین چدنی نیز تهیه کرد.
  3. آرد را حتما ۳ مرتبه الک کنید تا کاملا هواگیری شود.

 

منبع: آشپزی لذت بخش