مواد لازم برای کوکو سیب زمینی شکم پر
- سیب زمینی 4 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- پیازچه 4 شاخه
- قارچ 200 گرم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت کوکو سیب زمینی شکم پر
1. طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر با قارچ
مرحله اول آماده سازی مواد میانی: ابتدا داخل تابه ای روغن ریخته و قارچ ورقه شده را با حرارت زیاد خوب تفت می دهیم زمانی که آب قارچ کاملا گرفته شد پیاز را هم افزوده و خوب تفت می دهیم،؛ نمک، و فلفل به آن می افزاییم و از روی حرارت برمی داریم در نهایت که خنک شده پنیر پیتزا را هم به آن افزوده مخلوط می کنیم و آماده می گذاریم.
2. دوم: آماده سازی سیب زمینی
سیب زمینی ها را داخل آب ریخته و به همراه کمی نمک اجازه دهید تا کاملا پخته شوند.
3. مرحله سوم: تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر
حالا سیب زمینی ها را پوست گرفته و کاملا له می کنیم و به آن نمک فلفل و تخم مرغ افزوده و مخلوط می کنیم تا بافتی خمیری به دست آید.
4. مرحله چهارم: افزودن مواد میانی
حالا از سیب زمینی آماده شده به اندازه یک نارنگی کوچک برمی داریم وسط آن از مواد میانی گذاشته و مواد را می بندیم طوری که مواد بیرون نزند.
5. مرحله آخر: پخت کوکو سیب زمینی شکم پر
حالا کوکو های آماده شده را داخل تابه تفلونی که در آن روغن ریخته ایم و خوب داغ شده است چیده و دو سمت آن را سرخ می کنیم. حالا کوکو شکم پر کشدار را نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سیب زمینی شکم پر
اگر سیب زمینی بافت خوبی برای این کار نداشت از 1 تا 2 قاشق غذا خوری آرد سوخاری استفاده کنید.
- ادویه هایی مثل آویشن و جز هندی برای این غذا بسیار مناسب می باشد.
- از سس گوشتی هم برای به عنوان مواد میانی می توانید استفاده کنید.