طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر خوشمزه با مغز گوشت چرخ کرده

 

مواد لازم برای کوکو سیب زمینی شکم پر

  • سیب زمینی 4 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پیازچه 4 شاخه
  • قارچ 200 گرم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

دستور پخت کوکو سیب زمینی شکم پر

 

1. طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر با قارچ

مرحله اول آماده سازی مواد میانی: ابتدا داخل تابه ای روغن ریخته و قارچ ورقه شده را با حرارت زیاد خوب تفت می دهیم زمانی که آب قارچ کاملا گرفته شد پیاز را هم افزوده و خوب تفت می دهیم،؛ نمک، و فلفل به آن می افزاییم و از روی حرارت برمی داریم در نهایت که خنک شده پنیر پیتزا را هم به آن افزوده مخلوط می کنیم و آماده می گذاریم.

 

2. دوم: آماده سازی سیب زمینی

سیب زمینی ها را داخل آب ریخته و به همراه کمی نمک اجازه دهید تا کاملا پخته شوند.

 

3. مرحله سوم: تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر

حالا سیب زمینی ها را پوست گرفته و کاملا له می کنیم و به آن نمک فلفل و تخم مرغ افزوده و مخلوط می کنیم تا بافتی خمیری به دست آید.

 

4. مرحله چهارم: افزودن مواد میانی

حالا از سیب زمینی آماده شده به اندازه یک نارنگی کوچک برمی داریم وسط آن از مواد میانی گذاشته و مواد را می بندیم طوری که مواد بیرون نزند.

 

5. مرحله آخر: پخت کوکو سیب زمینی شکم پر

حالا کوکو های آماده شده را داخل تابه تفلونی که در آن روغن ریخته ایم و خوب داغ شده است چیده و دو سمت آن را سرخ می کنیم. حالا کوکو شکم پر کشدار را نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سیب زمینی شکم پر

  • اگر سیب زمینی بافت خوبی برای این کار نداشت از 1 تا 2 قاشق غذا خوری آرد سوخاری استفاده کنید.

  • ادویه هایی مثل آویشن و جز هندی برای این غذا بسیار مناسب می باشد.
  • از سس گوشتی هم برای به عنوان مواد میانی می توانید استفاده کنید.