طرز تهیه اسنک با دو روش متفاوت در منزل

 

مواد لازم برای تهیه اسنک گوشت و قارچ خانگی

  • گوشت چرخ کرده    ۲۰۰ گرم
  • قارچ    ۳۵۰ گرم
  • پیاز    ۱ عدد
  • نان تست    ۱ بسته
  • رب    ۱ ق غذا خوری
  • فلفل دلمه    ۱/۲
  • سس کچاب    به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا    به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه    به مقدار لازم
     

طرز تهیه اسنک گوشت چرخ کرده و قارچ با ساندویچ ساز


مرحله اول ( آماده سازی مواد میانی اسنک )
پیاز را نگینی خرد کرده و داخل تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا سبک شود و به آن زردچوبه زده تا پیاز ها خوش رنگ شود، سپس گوشت چرخ کرده همراه با فلفل دلمه نگینی شده را اضافه می کنیم و هم زده تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس قارچ های که از قبل شسته و ورقه ورقه کردید را به مخلوط گوشتی اضافه کنید و در انتها رب و نمک فلفل را اضافه کنید و می گذاریم کنار تا خنک شود.

 

مرحله دوم ( پخت اسنک )
ساندویج ساز را با کمی روغن چرب کنید و بگذارید ۵ دقیقه تا گرم شود، سپس روی نان های تست کمی سس کچاب بمالید و مقداری از مواد گوشتی را روی آن بریزید و در مرکز نان پنیر پیتزا بگذارید سپس یک لایه دیگر نان را روی مواد گوشتی گذاشته و داخل ساندویج ساز بمدت ۱۰-۷ دقیقه قرار بدهید تا برشته شود سپس اسنک ها را به کمک یک کفگیر سیلیکونی خارج کرده و روی اسنک ها سس کچاب و خردل به همراه پودر سیر و آویشن بریزید. نوش جان

 

نکات و فوت و فن های اسنک گوشت و قارچ با ساندویچ ساز

  1. برای اینکه مطمئن شوید اسنک ها به دستگاه نمی چسبد علاوه بر چرب کردن صفحه دستگاه مقداری کره آب کرده و روی نان تست ها بمالید.
  2. جسم سنگین را داخل فویل بپیچید و روی اسنک ها قرار دهید.
  3. برای رژیمی تر شدن این غذا پنیر را می توانید حذف کنید.
  4. می توانید از صفحه گریل ساندویج ساز نیز استفاده کنید.

 

منبع: آشپزی لذت بخش