گراتن پاستا- طرز تهیه گراتن پاستا خوشمزه با مرغ و قارچ| ایران کوک

 

مواد لازم برای گراتن پاستا

  • پاستا 300 گرم
  • گوشت چرخ شده 150 گرم
  • پنیر پیتزا 200 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • قارچ 6 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • سس بشامل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

 

دستور پخت گراتن پاستا با گوشت و قارچ و پنیر

 

 

1. طرز تهیه گراتن پاستا با گوشت چرخ کرده

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا فلفل دلمه ای، پیاز و هویج را نگینی خیلی ریز می کنیم. قارچ ها را ورقه ای برش می دهیم و آماده می گذاریم.

 

2. مرحله دوم: تهیه سس گوشتی، گراتن

ابتدا داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز، فلفل دلمه ای و هویج را داخل تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا کمی نرم شوند. حالا گوشت را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه، به مواد می افزاییم و تا جایی که رنگ گوشت تغییر کند، خوب گوشت را تفت می دهیم. در نهایت رب گوجه را افزوده خوب تفت می دهیم و 1 استکان آب می افزاییم و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا پخته و به روغن بیفتد.

 

3. مرحله سوم: پخت پاستا

قابلمه مناسبی را روی حرارت گذاشته و داخل آن را آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید، حالا کمی نمک و پاستا را به آب جوش افزوده و بعد از 8 دقیقه پاستا را آبکش می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: تهیه گراتن پاستا

داخل ظرف مناسب و زیبایی را کمی چرب کرده و پاستا را داخل ظرف می ریزیم و روی آن یک لایه سس گوشت بعد یک لایه سس بشامل و در نهایت قارچ ها را چیده و روی گراتن را با پنیر پیتزا پوشش می دهیم.

 

5. مرحله آخر: پخت گراتن پاستا

گراتن پاستا ما آماده شده، گراتن را در فر گرم شده با دمای 180 در جه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه می پزیم و زمانی که روی گراتن کاملا طلایی شد از فر خارج کرده و در کنار انواع سس نوش جان کنید.