مواد لازم برای گراتن پاستا
- پاستا 300 گرم
- گوشت چرخ شده 150 گرم
- پنیر پیتزا 200 گرم
- پیاز 1 عدد
- فلفل دلمه 1 عدد
- قارچ 6 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- سس بشامل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
دستور پخت گراتن پاستا با گوشت و قارچ و پنیر
1. طرز تهیه گراتن پاستا با گوشت چرخ کرده
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا فلفل دلمه ای، پیاز و هویج را نگینی خیلی ریز می کنیم. قارچ ها را ورقه ای برش می دهیم و آماده می گذاریم.
2. مرحله دوم: تهیه سس گوشتی، گراتن
ابتدا داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز، فلفل دلمه ای و هویج را داخل تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا کمی نرم شوند. حالا گوشت را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه، به مواد می افزاییم و تا جایی که رنگ گوشت تغییر کند، خوب گوشت را تفت می دهیم. در نهایت رب گوجه را افزوده خوب تفت می دهیم و 1 استکان آب می افزاییم و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا پخته و به روغن بیفتد.
3. مرحله سوم: پخت پاستا
قابلمه مناسبی را روی حرارت گذاشته و داخل آن را آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید، حالا کمی نمک و پاستا را به آب جوش افزوده و بعد از 8 دقیقه پاستا را آبکش می کنیم.
4. مرحله چهارم: تهیه گراتن پاستا
داخل ظرف مناسب و زیبایی را کمی چرب کرده و پاستا را داخل ظرف می ریزیم و روی آن یک لایه سس گوشت بعد یک لایه سس بشامل و در نهایت قارچ ها را چیده و روی گراتن را با پنیر پیتزا پوشش می دهیم.
5. مرحله آخر: پخت گراتن پاستا
گراتن پاستا ما آماده شده، گراتن را در فر گرم شده با دمای 180 در جه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه می پزیم و زمانی که روی گراتن کاملا طلایی شد از فر خارج کرده و در کنار انواع سس نوش جان کنید.