مواد لازم برای تهیه پلو مکزیکی با مرغ
برنج ۲ پیمانه
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- پیاز ۱ عدد
- گشنیز ۱/۴ پیمانه
- فلفل سیاه ۱/۴ ق چای خوری
- فلفل چیلی ۱/۲ ق چای خوری
- فلفل هالوپینو ۱ عدد بزرگ
- آب لیمو تازه ۲ ق غذا خوری
- زیره ۱/۲ ق چای خوری
- سیر ۲ حبه
- فلفل دلمه رنگی ۲ عدد
- نخود فرنگی ۱ پیمانه
- زعفران به مقدار لازم
- فیله مرغ به مقدار لازم
- نمک و زنجبیل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه پلو مکزیکی با مرغ خوشمزه و رستورانی
مرحله اول : تفت پیاز و سیر
ابتدا پیاز را شسته و نگینی خرد کرده و داخل تابه با مقداری روغن تفت بدهید تا سبک شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز ها زده تا خوش رنگ شوند سپس سیر را رنده یا پوره کنید و با پیاز مقداری تفت بدهید تا عطر سیر خارج شود.
مرحله دوم : اضافه کردن فلفل و نخود
فلفل دلمه ها را که بهتر است از رنگی انتخاب کنید خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کرده سپس نخود فرنگی را که از قبل با مقداری نمک پخته شده ( می توانید از نخود فرنگی کنسروی نیز استفاده کنید که در اون صورت نیازی به پختن ندارد) به مخلوط مون اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله سوم : آماده سازی مواد
گوجه فرنگی ها را به کمک غذاساز و یا اگر در دسترس نداشتید با استفاده از رنده پوره کنید و به مخلوط مون اضافه کنید و در آخر سینه مرغ یا فیله مرغ را مکعبی برش بزنید و اضافه کنید تا آب گوجه کشیده شود و در انتها تمامی ادویه ها و فلفل ها را به همراه گشنیز اضافه و کمی که تفت خورد از روی حرارت برمیداریم.
مرحله چهارم : دم گذاشتن پلو مکزیکی
برنج را از چند ساعت قبل با کمی نمک خیس کنید حتما یادتان باشد که به برنج نمک بزنید زیرا نزدن نمک باعث می شود برنج نرم و خمیر شود. برنج را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد سپس کف روی برنج را گرفته و آبکش کنید کف قابلمه مورد نظر ته دیگ سیب زمینی آغشته به کنجد بگذارید و یه لایه برنج ریخته و یک لایه مواد مکزیکی این کار را ادامه داده تا برنج و مواد تمام شود سپس پلو مکزیکی را دم گذاشته و در انتها روی آن کره یا روغن زیتون به همراه آبلیمو می ریزیم. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه پلو مکزیکی تند
از سس سالسا نیز می توان استفاده کرد.
- گشنیز را زمانی اضافه کنید که حرارت خاموش باشد.
- این پلو را می توانید فقط با سبزیجات تهیه کنید و مرغ را حذف کنید.
- این پلو هر چقدر تندتر باشد لذیذ تر است.