مواد لازم برای دلمه فلفل دلمه
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- سبزی دلمه 500 گرم
- برنج 200 گرم
- فلفل دلمه ای 8 عدد
- پیاز داغ 4 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
- مرزه و ترخون خشک به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای ربی خوشمزه
1. طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و مجلسی
مرحله اول آماده سازی برنج: برای این کار، ابتدا برنج را بشویید و به همراه 2 لیوان آب داخل قابلمه ای ریخته و زمانی که آب به جوش آمد برنج را آبکشی کنید.
2. دوم: آماده سازی مواد گوشتی
پیاز را پوست کنده و به شکل نگینی برش دهید و داخل تابه مناسبی ریخته و با روغن تفت دهید تا طلایی شود.
3. مرحله سوم: افزودن گوشت
گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و زرد چوبه به پیاز می افزاییم و تا زمانی که عطر خوشی از مواد بلند شود و گوشت تقریبا پخته شود، تفت می دهیم.
4. مرحله چهارم: افزودن برنج و سبزی
در این مرحله سبزی دلمه و برنج آماده را به گوشت افزوده و خوب تفت می دهیم و بعد از روی حرارت برمی داریم.
5. مرحله پنجم: تهیه فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای از قسمت بالایی برش افقی زده و سر فلفل را جدا می کنیم و داخل فلفل ها را از مواد گوشتی پر می کنیم و در نهایت درب فلفل ها را با یک خلال دندان محکم می کنیم.
6. مرحله ششم: پخت فلفل دلمه
داخل قابلمه بزرگتری، روغن ریخته و رب را داخل قابلمه خوب تفت می دهیم نمک، فلفل، زرد چوبه، مرزه و ترخون اضافه می کنیم. حالا 2 لیوان آب افزوده و فلفل ها را داخل قابلمه می چینیم و اجازه می دهیم تا دلمه ها کاملا پخته شوند.
7. مرحله آخر: سرو دلمه ها
دلمه های پخته شده را با احتیاط از قابلمه خارج کرده و سس باقیمانده ته قابلمه را روی دلمه ها ریخته و در کنار نان تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه دلمه فلفل دلمه ای
- می توانید از فلفل دلمه ای های رنگی استفاده کنید برای زیبایی بیشتر غذا.
- مرزه و ترخون یکی از مهم ترین ادویه های دلمه هستند که نباید حذف شوند.
- فلفل دلمه های پر شده را می توانید فریز کرده تا به عنوان یک غذای نیمه آماده داشته باشید.
منبع: آشپزی لذت بخش