مواد لازم برای تهیه ته چین کدو حلوایی
برنج ۳ پیمانه
- پوره کدو حلوایی خام ۱ لیوان
- ماست شیرین ۱ لیوان
- تخم مرغ ۲ عدد
- خامه صبحانه ۵۰ گرم
- روغن مایع ۵۰ گرم
- زعفران به مقدار لازم
- سینه مرغ ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه و برگ بو به مقدار لازم
- خلال پسته و بادام و زرشک برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین کدو حلوایی مجلسی با مرغ
مرحله اول : پخت سینه مرغ
ابتدا سینه مرغ را با یک پیاز ۴ قاچ شده به همراه برگ بو و فلفل و سیاه و نمک داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا خوب پخته شود سپس بعد از پخت سینه مرغ را خارج کرده و ریش ریش می کنیم و مقدار زعفران روی مرغ ها می ریزیم و کنار گذاشته.
مرحله دوم : آماده سازی مواد ته چین کدو حلوایی
تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با خامه صبحانه و ماست و پوره کدو حلوایی و زعفران و روغن مخلوط می کنیم و با چنگال هم می زنیم تا تخم مرغ از لختگی خارج شود (در حد مخلوط شدن کافیه زیاد هم زدن تخم مرغ باعث گرفتن بوی زهم می شود).
مرحله سوم : دم گذاشتن ته چین کدو حلوایی
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کنید سپس روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد سپس آبکش کرده و برنج را داخل مواد ته چین ریخته تا با هم مخلوط شوند سپس کف قابلمه روغن ریخته، می گذاریم تا داغ شود سپس یک لایه برنج ریخته و روی آن مرغ های ریش ریش شده می ریزیم و روی آن برنج ریخته و با کفگیر خوب فشرده می کنیم و می گذاریم تا ته چین کدو حلوایی دم بکشد و سپس در ظرف سرو کشیده و با خلال ها و زرشک تزئین کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه ته چین کدو حلوایی
- می توانید مواد را داخل قالب ریخته و داخل فر تهیه کنید روی قالب را فویل بپیچید و چند سوراخ ایجاد کنید بمدت ۱ ساعت در فر قرار داده تا خوب پخته شود.
- کدو حلوایی را به کمک غذاساز یا گوشت کوب پوره کنید.
- برای پخت ته چین حتما از قابلمه با ارتفاع کم استفاده کنید.
- اگر از قابلمه نچسب استفاده می کنید می توانید کدو حلوایی را درشت خرد کرده و ته قابلمه بگذارید.
- ابتدای پخت مقداری زیر حرارت را زیاد کنید تا بخار کند سپس کم کنید.