طرز تهیه خوراک جوجه چینی به همراه سس مخصوص سرآشپز

 

مواد لازم برای جوجه چینی

  • مرغ    500 گرم

  • آبلیمو    2 قاشق غذا خوری

  • زعفران    1 قاشق غذا خوری

  • نمک    به میزان لازم

مواد لازم برای خمیر بنیه    

  • تخم مرغ    2 عدد
  • ماءالشعیر کلاسیک    1 لیوان
  • آرد گندم    2 لیوان
  • بیکینگ پودر    1 قاشق مربا خوری
  • نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن    به میزان لازم

 

دستور پخت جوجه چینی


1. طرز تهیه جوجه چینی خانگی

ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری نازک برش می دهیم و با آبلیمو و زعفران مرغ را مزه دار می کنیم.


2. مرحله دوم: طرز تهیه خمیر بنیه

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و ادویه ها و بیکینگ پودر را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا ماءالشعیر را به تخم مرغ ها افزوده مخلوط می کنم و بعد آرد را به تدریج اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یک خمیر به غلظت ماست چکیده به دست آید.

 

3. مرحله سوم: سرخ کردن جوجه چینی

داخل تابه دیواره بلندی را تا نیمه روغن ریخته حالا مرغ ها را به کمک یک انبر داخل خمیر بنیه، زده و داخل روغن داغ سرخ می کنیم. زمان می دهیم تا مرغ کاملا مغز پخت شود.

 

4. مرحله آخر: سرو جوجه چینی

مرغ های سرخ شده را از داخل روغن خارج کرده و روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافه جذب آن شود. حالا جوجه چینی ها را در ظرف مناسبی چیده و در کنار سس های مختلف نوش جان کنید.