مواد لازم برای مرغ مجلسی
- مرغ کوچک 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- قارچ 2 عدد
- سیر 1 حبه
- زعفران غلیظ دم شده 5 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت مرغ مجلسی
1. طرز تهیه مرغ مجلسی زعفرانی
ابتدا پیاز را را به شکل نگینی برش می دهیم و داخل قابلمه ای با روغن کاملا سرخ می کنیم. اواخر طلایی شدن پیاز یک حبه سیر رنده شده را به همراه قارچ به پیاز اضافه می کنیم و مقدار کمی زرد چوبه و فلفل می زنیم.
2. مرحله دوم تهیه مرغ مجلسی
حالا پیاز را از داخل تابه خارج کرده و مرغ آغشته به زعفران را داخل روغن پیاز، سرخ می کنیم تا طلایی شود.
3. مرحله سوم پخت مرغ مجلسی
حالا مخلوط پیاز را به مرغ افزوده و روی آن آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم پخته شود.
4. مرحله چهارم پخت مرغ مجلسی
مرغ ما باید اندازه 2 استکان آب آخر پخت داشته باشد. حالا نمک و باقی زعفران را اضافه کرده و مرغ مجلسی ما برای سرو در کنار هر آنچه میل دارید آماده است.
منبع: بهترین غذاهای خانگی