مرغ مجلسی دستور توسط Lida Aali - کوکپد

 

مواد لازم برای مرغ مجلسی

  • مرغ کوچک    1 عدد
  • پیاز    2 عدد
  • قارچ    2 عدد
  • سیر    1 حبه
  • زعفران غلیظ دم شده    5 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

 

دستور پخت مرغ مجلسی

 

1. طرز تهیه مرغ مجلسی زعفرانی
ابتدا پیاز را را به شکل نگینی برش می دهیم و داخل قابلمه ای با روغن کاملا سرخ می کنیم. اواخر طلایی شدن پیاز یک حبه سیر رنده شده را به همراه قارچ به پیاز اضافه می کنیم و مقدار کمی زرد چوبه و فلفل می زنیم.

 

2. مرحله دوم تهیه مرغ مجلسی

حالا پیاز را از داخل تابه خارج کرده و مرغ آغشته به زعفران را داخل روغن پیاز، سرخ می کنیم تا طلایی شود.

 

3. مرحله سوم پخت مرغ مجلسی
حالا مخلوط پیاز را به مرغ افزوده و روی آن آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم پخته شود.


4. مرحله چهارم پخت مرغ مجلسی

مرغ ما باید اندازه 2 استکان آب آخر پخت داشته باشد. حالا نمک و باقی زعفران را اضافه کرده و مرغ مجلسی ما برای سرو در کنار هر آنچه میل دارید آماده است.

 

منبع: بهترین غذاهای خانگی