طرز تهیه سرکه سیب خانگی | نکات مهم درست کردن این معجون لاغری - همشهری آنلاین

 

مواد لازم برای سرکه سیب

  • سیب    5 کیلو
  • شکر    250 گرم
  • آب معدنی    به میزان لازم


دستور پخت سرکه سیب

 


1. طرز تهیه سرکه سیب خانگی

ابتدا سیب ها را شسته اجازه دهید خشک شود و بعد چوب و هسته سیب را جدا کرده و به شکل مکعبی خرد کنید.

2. مرحله دوم تهیه سرکه سیب
حالا سیب ها را داخل دبه ریخته و شکر را در آب حل کرده و روی سیب ها بریزید تا جایی که روی سیب ها را بپوشاند.

3. مرحله سوم تهیه سرکه سیب بدون کپک
درب دبه را نیمه باز بگذارید تا مواد کپک نزند و هر دو سه روز با کفگیر چوبی آن را بهم بزنید. سیب ها که ته نشین شد.

4. مرحله چهارم تهیه سرکه سیب
سرکه را در دمای 25 تا 30 درجه بگذارید. آفتاب باشد زودتر به عمل می آید. توجه داشته باشید که 1/4 دبه باید خالی باشد.

5. مرحله پنجم طرز تهیه سرکه سیب
بعد از گذشت 50 روز سرکه را صاف کنید و از خواص بی نظیر آن بهره ببرید.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سرکه سیب

  • از سیب های با کیفیت استفاده کنید تا سرکه خوش طعم تری داشته باشید.
  • نوع و رنگ سیب در کیفیت سرکه اثری ندارد.