پخت غذا به شکل نوین

آموزش آشپزی

۶۰ مطلب در مهر ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه مربای سیب گلاب خوشمزه و خوشرنگ با عطر و طعمی بی نظیر

طرز تهیه مربای سیب

 

مواد لازم مربای سیب ساده و مجلسی

  • شکر ۱ کیلوگرم
  • سیب ۱ کیلوگرم
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه مربا سیب گلاب زرد بدون پوست


برای تهیه مربای سیب خانگی ابتدا سیب ها را تمیز می شوییم و پوست آن ها را می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته های آن ها را با چاقو می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های بزرگ یا با استفاده از قالب آن ها را به هر مدلی که تمایل داریم

برش می دهیم و در کاسه ای بزرگ سیب ها را می ریزیم و ۱ لیوان آب را با ابلیمو مخلوط می کنیم و روی سیب ها می ریزیم(تا سیب ها تیره نشود) سپس در قابلمه ای ۴ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت نسبتا زیاد قرار می دهیم

و شکر را به آب اضافه می کنیم و کمی با قاشق شکر را در آب هم می زنیم تا زودتر حل شود و شربت به جوش بیاید.سیب ها را در آبکش می ریزیم و بعد از به جوش آمدن شربت سیب ها را اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم

تا مربا به غلظت مطلوب برسد و زعفران دم کرده را نیز به شربت می افزاییم و اجازه می دهیم تا مربا پخته شود.پس از گذشت ۲۰ دقیقه به مربا سر می زنیم،از سیب ها کمی تست می کنیم ،اگر نرم تر شده بودند و شربت مربا به غلظت مطلوب رسیده بود

پس از سرد شدن شربت مربا سفت تر می شود) گلاب را اضافه می کنیم و با قاشق آرام در مربا مخلوط می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا مربا خنک شود و در شیشه می ریزیم و درب آن ها را می بندیم و در یخچال مربا سیب را نگهداری می کنیم.نوش جان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه پوره سیب زمینی با شیر و کره خوشمزه و ساده با دستور آسان

طرز تهیه پوره سیب زمینی مجلسی و خوشمزه با شیر و جعفری

 

مواد لازم پوره سیب زمینی ساده

  • کره ۱۰۰ گرم
  • شیر نصف لیوان
  • سیب زمینی ۴ عدد
  • جعفری ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی


طرز تهیه پوره سیب زمینی رستورانی با شیر و کره


ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم و در دماس آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط نرم شود. در مرحله بعدی سیب زمینی ها را ابتدا می شوییم ، سپس در قابلمه ای قرار می دهیم و تا روی آن ها آب می گیریم

و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آبپز شوند.البته می توانید بخار پزنیست کنید. سپس اجازه می دهیم تا سیب زمینی ها خنک شوند و بعد پوست می گیریم و با گوشت کوب له می کنیم و کره ذوب شده را به آن می افزاییم

و شیر و نمک،فلفل را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و جعفری را می افزاییم و مواد را زیر و رو می کنیم تا منسجم شوند. ئپوره آماده شده را در بشقابی می کشیم و (بهتر است گرم استفاده شود)با نان سرو کنید.نوش جان

 

منبع: بهترین غذاهای خانگی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه سالاد میوه با تزِئین خامه و شهد میوه مخصوص میهمانی

سالاد میوه - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

 

مواد لازم برای سالاد میوه

  • موز 2 عدد
  • هلو 2 عدد
  • سیب 1 عدد
  • آناناس 1 عدد
  • انگور 1/2 پیمانه
  • گیلاس 1/2 پیمانه
  • توت فرنگی 2 پیمانه


دستور پخت سالاد میوه مجلسی و خوشمزه با خامه و میوه های دلخواه


طرز تهیه سالاد میوه خوشمزه مجلسی.1
آناناس را پوست گرفته و حلقه می کنیم و به شکل مکعب هایی منظم برش می دهیم.

 

مرحله دوم: آماده سازی هلو و سیب.2
هلو و سیب را هم پوست گرفته و به سایز آناناس ها برش می دهیم.

 

مرحله سوم: توت فرنگی و انگور.3
کلاهک توت فرنگی را جدا کرده، انگور و گیلاس را هم از ساقه جدا می کنیم.

 

مرحله چهارم: تهیه سالاد میوه.4
حالا تمام میوه های آماده شده را داخل کاسه ای با هم مخلوط می کنیم طوری که میوه ها له نشوند و آب نیندازند.

 

مرحله آخر: سرو سالاد میوه.5
سالاد میوه
را به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید در نهایت با خامه قنادی و یا کمی شهد میوه ای تزئین و نوش جان کنید.
 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه کارامل شیری خانگی بدون خامه خوشمزه و آسان در 3 مرحله

آموزش تهیه کارامل شیری - هونل پورتال

 

مواد لازم برای تهیه کارامل ساده

  • شکر ۲/۳ لیوان
  • شیر ۳ لیوان
  • وانیل ۱/۴ ق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۲/۳ ق مربا خوری


طرز تهیه کارامل خانگی با شیر بدون خامه


مرحله اول : جوشاندن شیر و شکر
ابتدا شیر و شکر را داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط می کنیم سپس ظرف را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم شیر و شکر با حرارت کم مخلوط و ذرات شکر ذوب شوند بهتر است از قابلمه تفلون یا لعابی به همراه قاشق چوبی استفاده کنید تا کارامل شیری کیفیت بهتری داشته باشد.

 
مرحله دوم : افزودن وانیل و بیکینگ پودر
وقتی مواد کمی قوام پیدا کرد وانیل و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تهیه کارامل شیری کمی زمان بر می باشد و شما باید مدام پای گاز باشید و هم بزنید تا مواد ته نگیرد اگر در حین پخت مواد کف کرد آن را از روی حرارت بردارید و هم بزنید و مجدد روی حرارت قرار دهید.

 
مرحله سوم : تهیه کارامل شیری
به جوشاندن شیر و شکر ادامه دهید تا آب اضافی شیر تبخیر شود و سس غلیظ و کاراملی شکل به وجود بیاید وقتی کارامل به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و داخل کاسه همزن ریخته و با دور تند بزتید تا کارامل شیری بافت نرمی به خودش بگیرد به همین راحتی کارامل شیری ما حاضر شد آن را می توانید در ظرف شیشه ای ریخته و تا مدتها در یخچال نگهداری کنید و برای تهیه دسر از کارامل شیری استفاده کنید.

 

نکات تهیه کارامل کشدار با شیر

  1. سعی کنید از شیر پرچرب گاو برای تهیه کارامل شیری استفاده کنید اگر در دسترس نبود از شیر پرچرب استفاده کنید که در کیفیت نهایی کارامل تاثیر دارد.
  2. بهتر است برای صرفه جویی در وقت از قابلمه بزرگتر استفاده کنید.
  3. شعله زیاد باعث کف کردن و ته دیگ بستن کارامل شیری دارد پس حتما تمامی مراحل فوق روی حرارت کم باشد.
  4. وقتی کرم کارامل را در یخچال قرار می دهیم کمی سفت می شود که برای استفاده بهتر از بن ماری یعنی حرارت غیر مستقیم بخار آب استفاده کنید.
  5. شما تا ۳ هفته می توانید کارامل شیری را در یخچال نگه دارید.
  6. بجای بیکینگ پودر می توانید جوش شیرین را جایگزین کنید.
  7. از هر طعم و اسانس که دوست دارید می توانید بجای وانیل استفاده کنید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه دسر کادایف با فرنی خوشمزه و پرطرفدار به سبک اصیل ترکیه ای

طرز تهیه کادایف ترکیه ای و مواد لازم برای تهیه آن | آرون فودز

 

مواد لازم برای دسر کادایف

  • خامه    1 لیوان
  • شکر    1/2 لیوان
  • گلاب    1/4 لیوان
  • شیر    3 لیوان
  • کادایف خرد شده    2.5 لیوان
  • نشاسته ذرت    3 قاشق غذا خوری

مواد مورد نیاز جهت تهیه شهد 

  • گلاب    2 قاشق غذا خوری   
  • زعفران دم شده    1 قاشق غذا خوری
  • شکر    1/2 پیمانه
  • آب    1 پیمانه

 
دستور پخت دسر کادایف لیوانی با فرنی خوشمزه و مجلسی ترکیه ای
 

1. طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای با فرنی
مرحله اول: ابتدا شکر، خامه، گلاب و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم تا موادی یکدست آماده شود.

 

2. مرحله دوم: حرارت دادن مواد
حالا مواد را روی حرارت می گذاریم و مدام با همزن دستی مخلوط می کنیم تا به مواد به شکل موادی شبیه به فرنی برسیم.

 

3. مرحله سوم: تهیه رشته های کادایف
تابه ای مناسب را روی حرارت می گذاریم و رشته های کادایف را خرد می کنیم و به همراه کره داخل تابه کاملا تفت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: تهیه شهد دسر کادایف
برای تهیه شهد، شکر را به همراه آب و زعفران دم شده روی حرارت می گذاریم و زمان می دهیم تا شهد غلیظ شود در نهایت گلاب و آبلیمو را به شهد افزوده و از روی حرارت بر می داریم.

 

5. مرحله پنجم: تهیه دسر کادایف
داخل ظرف سرو را یک لایه رشته تفت خورده می ریزیم سپس روی رشته ها را با کمی شربت مرطوب می کنیم و با یک لایه فرنی آماده شده روی رشته ها را می پوشانیم و این مراحل را تا جایی که ظرف شما پر شود ادامه می دهیم و داخل یخچال می گذاریم تا دسر خنک و منسجم شود.

 

6. مرحله آخر: سرو دسر کادایف
دسر کادایف
را بعد از حدود 2 ساعت از داخل یخچال خارج کرده و با گل محمدی و گردوی خرد شده تزئین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه دسر کادایف ترکیه ای 

  1. می توانید شیر عسل آماده را جایگزین شهد کنید.
  2. در بین لایه های مواد هم می توانید از گردوی خرد شده استفاده کنید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه سوپ دال عدس قرمز با هویج خوشمزه و لعابدار و رژیمی به سبک جنوبی

طرز تهیه سوپ دال عدس خوشمزه و مجلسی به روش جنوبی

 

مواد لازم برای سوپ دال عدس

  • دال عدس     1 لیوان
  • برنج نیم دانه    1/2 لیوان
  • پیاز    1 عدد
  • سیب زمینی    1 عدد
  • هویج    1 عدد
  • رب گوجه فرنگی    4 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو    2 قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه    3 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل    به میزان لازم


  دستور پخت سوپ دال عدس آبادانی خوشمزه و خوشرنگ مجلسی  به سبک جنوبی

 

1. طرز تهیه سوپ دال عدس

مرحله اول: ابتدا دال عدس و برنج را شسته آبکشی می کنیم و برای 1 ساعت می خیسانیم، بعد دال عدس و برنج را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه 2 لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی پیاز

پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی برش می دهیم. حالا داخل قابلمه ای ریخته و به همراه روغن اجازه می دهیم تا تفت خورده و طلایی شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن ادویه ها

حالا سیر را رنده کرده و به همراه رب گوجه، فلفل و نمک به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر سیر و رنگ رب آزاد شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن سبزیجات

در این مرحله سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و به شکل نگینی خیلی ریز برش می دهیم و به باقی مواد می افزاییم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن دال عدس و برنج 

حالا دال عدس و برنج پخته شده را هم به سوپ می افزاییم و دو لیوان آب هم می افزاییم و اجازه می دهیم تا همه مواد با هم پخته شوند.

 

6. مرحله آخر: سرو سوپ دال عدس

در نهایت پخت سوپ دال عدس را با گوشت کوب برقی پوره کرده و از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیفزایید حالا داخل ظرف سرو ریخته و در کنار لیمو ترش نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ دال عدس جنوبی خوشمزه 

  1. می توانید 1 عدد  قرص عصاره مرغ را جایگزین نمک در این سوپ کنید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه کیک پرتقالی خیس فوق العاده خوشمزه با سس پرتقال

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی با طعم و مزه ای متفاوت

 

مواد لازم برای کیک خیس پرتقالی

  • تخم مرغ    3 عدد
  • شکر    1 پیمانه
  • شیر    1/2 پیمانه
  • آرد    2/5 پیمانه
  • روغن    1/2 پیمانه
  • آب پرتقال    1 پیمانه
  • بکینگ پودر    1 قاشق چایخوری   
  • پوست پرتقال    به میزان لازم
  • مواد لازم برای شهد         -
  • آب پرتقال    1 لیوان
  • شکر    1/2 لیوان


دستور پخت کیک خیس پرتقالی خانگی خوشمزه و ساده با سس پرتقال


 1. طرز تهیه کیک پرتقالی خیس خوشمزه
مرحله اول آماده سازی خمیر کیک: ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به همراه شکر به مدت 5 دقیقه خوب مخلوط می کنیم تا مواد کرمی و کشدار شود.

 

 2. مرحله دوم: افزودن مایعات
حالا آب پرتقال، شیر و روغن مایع را به همراه پوست پرتقال رنده شده به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

 3. مرحله سوم: افزودن مواد خشک
حالا آرد و بکینگ پودر را که چندین بار با هم الک کرده ایم را به مواد می افزاییم و با یک لیسک به شکل دورانی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی برای پخت
داخل قالب مورد نظر را خوب با روغن چرب و آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را داخل قالب می ریزیم و سطح مواد را خوب صاف می کنیم.

 

 5. مرحله پنجم: پخت کیک
حالا قالب کیک را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می گذاریم و به مدت 35 دقیقه خوب می پزیم. بعد از پخت کامل کیک را از داخل فر بیرون آورده و زمان دهید تا خنک شود.

 

6. مرحله ششم: آماده سازی شهد
1 لیوان آب پرتقال را با شکر مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر ذوب شود ؛بعد از روی حرارت بر می داریم و شهد کیک ما آماده است.

 

 7. مرحله آخر: افزودن شهد و سرو کیک پرتقالی خیس
شهد کیک را به کیک پرتقالی خیس می افزاییم و با کمی پودر پسته تزئین کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک پرتقالی خیس خانگی با سس پرتقال

  1. هنگام تهیه شهد آب پرتقال نباید بجوشد.
  2. میزان رنده پوست پرتقال بنا به ذائقه شماست ولی فقط لایه رنگی رنده شود.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه خورشت کاری با مرغ و قارچ و پودر کاری خوشمزه و بی نظیر

طرز تهیه خورش کاری مرغ خوشمزه و مجلسی با ماست و قارچ

 

مواد لازم برای خورشت کاری با مرغ و قارچ

  • سینه مرغ خرد شده     20 تکه
  • قارچ    500 گرم
  • سیب زمینی    1 عدد
  • پیاز    1 عدد
  • فلفل قرمز    1 عدد
  • ادویه کاری        1 قاشق مربا خوری   
  • سیر    1 حبه
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک و زرد چوبه    به میزان لازم
  • زعفران دم شده            به میزان لازم

 
دستور پخت خورشت کاری با مرغ و قارچ و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی
 

1. طرز تهیه خورشت کاری با مرغ و قارچ
مرحله اول: ابتدا پیاز و سیر را پوست کنده و به صورت نگینی برش دهید. حالا قابلمه مناسبی را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید، بعد پیاز و سیر را داخل قابلمه ریخته و کاملا تفت دهید تا کمی طلایی شوند.

 

2. مرحله دوم: افزودن مرغ
تکه های مرغ آماده شده را به پیاز داغ افزوده و خوب تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه را به آن بیفزایید. حالا 2 لیوان آب به مرغ افزوده و اجازه دهید تا مرغ کاملا مغز پخت شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن قارچ
قارچ ها را شسته و به شکل ورقه ای خرد می کنیم. حالا داخل تابه ای کمی روغن ریخته روی حرارت می گذاریم تا کاملا داغ شود سپس قارچ ها را به آن افزوده و تفت می دهیم تا آب اضافی آنها خارج شود حالا قارچ را به مرغ نیم پز شده می افزاییم.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی سیب زمینی
سیب زمینی را پوست کنده و خلالی برش می دهیم و داخل روغن سرخ می کنیم و آماده می گذاریم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن ادویه ها
تقریبا مرغ پخته و کم آب شده است. حالا داخل تابه ای که قارچ را تفت دادیم. نمک، زرد چوبه و کاری را کمی تفت داده و به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت جا بیوفتد.

 

6. مرحله آخر: سرو خورشت کاری
حالا خورشت مرغ و قارچ آماده و به روغن افتاده را داخل ظرف زیبایی ریخته و با سیب زمینی تزئین کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت کاری مرغ و قارچ و خامه

  1. می توانید برای قوام این خورشت از 1 قاشق غذا خوری آرد و یا 2 قاشق غذا خوری خامه هم استفاده کنید.
  2. اگر قارچ های ریزی در اختیار دارید به شکل درسته داخل خورشت بریزید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه مانی پلو با گوشت چرخ کرده غذای خوشمزه و مجلسی دامغانی

طرز تهیه مانی پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخی به روش دامغانی

 

مواد لازم برای تهیه مانی پلو دامغانی

  • برنج ۲ پیمانه
  • لپه نصف پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • رشته پلویی ۱۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • کشمش و زرشک به مقدار لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه مانی پلو با گوشت چرخ کرده


مرحله اول : پخت لپه
لپه را چند ساعت قبل خیس کنید و روی حرارت بگذارید و مقداری نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا پخته شود.

 

مرحله دوم : تهیه گوشت قلقلی
پیاز را شسته و رنده ریز کنید و آب اضافی آن را گرقته و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه مخلوط کنید و شروع به ورز دادن کنید سپس مواد گوشت قلقلی را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال گذاشته تا کمی منسجم تر شود سپس از گوشت قلقلی ها برداشته و در دست گرد کنید و درون روغن داغ خوب سرخ کنید.

 

مرحله سوم : دم گذاشتن برنج
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کنید و روی حرارت بگذارید سپس رشته را به دلخواه به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و به همراه لپه داخل برنج بریزید تا برنج و رشته ها کمی نرم شود سپس آبکشی کرده و ته دیگ مورد نظر را کف قابلمه بگذارید و برنج را برای ۴۰ دقیقه دم گذاشته و در انتها روی آن مقداری کره یا روغن ریخته و در ظرف کشیده.

 

مرحله چهارم : تفت دادن کشمش و زرشک
کشمش و زرشک را از قبل با مقداری آب خیس کنید و آبکشی کرده داخل تابه کره یا روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم سپس زرشک و کشمش را اضافه و ۱ ق غذا خوری شکر اضافه می کنیم.

 

مرحله آخر
برنج را در ظرف کشیده و گوشت قلقلی ها را مرکز برنج قرار داده و با زرشک و کشمش تزئین کنید و همراه با سالاد یا ماست بورانی میل نمایید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه مانی پلو مجلسی

  1. می توانید کشمش و زرشک را لا به لای مواد ریخته و دم بگذارید.
  2. اگر فرصت کافی برای استراحت گوشت قلقلی ها نداشتید ۱۰ دقیقه داخل فریزر بگذارید.
  3. لپه را در اواخر پخت برنج اضافه کنید تا به دانه های برنج نچسبد.
  4. لپه را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آبش را عوض کنید تا نفخش از بین برود.
  5. این غذا مناسب ۲- ۳ نفر می باشد.

 

منبع: آشپزی لذت بخش

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه کوکو کدو حلوایی با آرد سفید بدون فر در تابه

طرز تهیه کوکو کدو حلوایی - کتاب کاله

 

مواد لازم برای تهیه کوکو کدو حلوایی

  • کدو حلوایی 400 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد سفید 5 ق غذا خوری
  • پودر سوخاری 5 ق غذا خوری
  • سیب زمینی 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نمک و فلفل سیاه و تخم گشنیر و فلفل قرمز به مقدار لازم


طرز تهیه کوکو کدو حلوایی با سیب زمینی بدون فر


مرحله اول : آماده سازی
کدو حلوایی را پوست بگیرید و بگذارید داخل آب تا پخته شود وقتی پخته شد با گوشکوب برقی یا دست خوب بزنید تا له شود. سیب زمینی را نیز داخل آب گذاشته و اجازه دهید تا پخته شود سپس پوست را جدا کنید و اجازه دهید تا خنک شود.

 
مرحله دوم : مخلوط کردن مواد
پیاز را شسته و پوست بگیرید و رنده ریز بزنید آبش را گرفته و با سیر پوست گرفته شده و رنده شده مخلوط کنید سپس سیب زمینی رنده شده و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و هم بزنید.

 
مرحله سوم : افزودن تخم مرغ
تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال بزنید کمی که از لختگی درآمد به مواد فوق اضافه کنید و آرد و پودر سوخاری را به همراه ادویه ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی بدست بیاد.

 
مرحله چهارم : سرخ کردن کوکو کدو حلوایی
داخل تابه روغن ریخته و اجازه دهید تا داغ شود سپس با قاشق از مواد کوکو داخل روغن ریخته تا داغ شود سپس درب تابه را بگذارید تا به دلیل داشتن آب در کدو روغن نپاشد وقتی کوکو ها خودشان را گرفتند طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید به همین راحتی کوکو کدو حلوایی ما حاضر شد. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه کوکو کدو حلوایی

  1. می توانید پنیر پیتزا نیز در این کوکو استفاده کنید.
  2. می توانید کدو حلوایی و سیب زمینی را نپخته و به صورت خام رنده کنید و کوکو را حاضر کنید.
  3. برای تهیه کوکو کدو حلوایی به شکر نیاز نیست.
  4. مواد کوکو شاید کمی شل باشند ولی وا نمی رود.
  5. حتما حرارت در حین پخت کم باشد تا کوکو ها مغز پخت شوند.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87