طرز تهیه کادایف ترکیه ای و مواد لازم برای تهیه آن | آرون فودز

 

مواد لازم برای دسر کادایف

  • خامه    1 لیوان
  • شکر    1/2 لیوان
  • گلاب    1/4 لیوان
  • شیر    3 لیوان
  • کادایف خرد شده    2.5 لیوان
  • نشاسته ذرت    3 قاشق غذا خوری

مواد مورد نیاز جهت تهیه شهد 

  • گلاب    2 قاشق غذا خوری   
  • زعفران دم شده    1 قاشق غذا خوری
  • شکر    1/2 پیمانه
  • آب    1 پیمانه

 
دستور پخت دسر کادایف لیوانی با فرنی خوشمزه و مجلسی ترکیه ای
 

1. طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای با فرنی
مرحله اول: ابتدا شکر، خامه، گلاب و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم تا موادی یکدست آماده شود.

 

2. مرحله دوم: حرارت دادن مواد
حالا مواد را روی حرارت می گذاریم و مدام با همزن دستی مخلوط می کنیم تا به مواد به شکل موادی شبیه به فرنی برسیم.

 

3. مرحله سوم: تهیه رشته های کادایف
تابه ای مناسب را روی حرارت می گذاریم و رشته های کادایف را خرد می کنیم و به همراه کره داخل تابه کاملا تفت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: تهیه شهد دسر کادایف
برای تهیه شهد، شکر را به همراه آب و زعفران دم شده روی حرارت می گذاریم و زمان می دهیم تا شهد غلیظ شود در نهایت گلاب و آبلیمو را به شهد افزوده و از روی حرارت بر می داریم.

 

5. مرحله پنجم: تهیه دسر کادایف
داخل ظرف سرو را یک لایه رشته تفت خورده می ریزیم سپس روی رشته ها را با کمی شربت مرطوب می کنیم و با یک لایه فرنی آماده شده روی رشته ها را می پوشانیم و این مراحل را تا جایی که ظرف شما پر شود ادامه می دهیم و داخل یخچال می گذاریم تا دسر خنک و منسجم شود.

 

6. مرحله آخر: سرو دسر کادایف
دسر کادایف
را بعد از حدود 2 ساعت از داخل یخچال خارج کرده و با گل محمدی و گردوی خرد شده تزئین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه دسر کادایف ترکیه ای 

  1. می توانید شیر عسل آماده را جایگزین شهد کنید.
  2. در بین لایه های مواد هم می توانید از گردوی خرد شده استفاده کنید.