مواد لازم برای دسر کادایف
- خامه 1 لیوان
- شکر 1/2 لیوان
- گلاب 1/4 لیوان
- شیر 3 لیوان
- کادایف خرد شده 2.5 لیوان
- نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری
مواد مورد نیاز جهت تهیه شهد
- گلاب 2 قاشق غذا خوری
- زعفران دم شده 1 قاشق غذا خوری
- شکر 1/2 پیمانه
- آب 1 پیمانه
دستور پخت دسر کادایف لیوانی با فرنی خوشمزه و مجلسی ترکیه ای
1. طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای با فرنی
مرحله اول: ابتدا شکر، خامه، گلاب و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم تا موادی یکدست آماده شود.
2. مرحله دوم: حرارت دادن مواد
حالا مواد را روی حرارت می گذاریم و مدام با همزن دستی مخلوط می کنیم تا به مواد به شکل موادی شبیه به فرنی برسیم.
3. مرحله سوم: تهیه رشته های کادایف
تابه ای مناسب را روی حرارت می گذاریم و رشته های کادایف را خرد می کنیم و به همراه کره داخل تابه کاملا تفت می دهیم.
4. مرحله چهارم: تهیه شهد دسر کادایف
برای تهیه شهد، شکر را به همراه آب و زعفران دم شده روی حرارت می گذاریم و زمان می دهیم تا شهد غلیظ شود در نهایت گلاب و آبلیمو را به شهد افزوده و از روی حرارت بر می داریم.
5. مرحله پنجم: تهیه دسر کادایف
داخل ظرف سرو را یک لایه رشته تفت خورده می ریزیم سپس روی رشته ها را با کمی شربت مرطوب می کنیم و با یک لایه فرنی آماده شده روی رشته ها را می پوشانیم و این مراحل را تا جایی که ظرف شما پر شود ادامه می دهیم و داخل یخچال می گذاریم تا دسر خنک و منسجم شود.
6. مرحله آخر: سرو دسر کادایف
دسر کادایف را بعد از حدود 2 ساعت از داخل یخچال خارج کرده و با گل محمدی و گردوی خرد شده تزئین و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه دسر کادایف ترکیه ای
- می توانید شیر عسل آماده را جایگزین شهد کنید.
- در بین لایه های مواد هم می توانید از گردوی خرد شده استفاده کنید.