مواد لازم برای کوکوی نخود فرنگی با سیب زمینی خوشمزه و گیاهی برای 4 نفر
- نخود فرنگی 300 گرم
- سیب زمینی 4 عدد
- پیاز 1 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- سیر 3 حبه
- نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت کوکوی نخود فرنگی با سیب زمینی خوشمزه و گیاهی برای 4 نفر
طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی و سیب زمینی
مرحله اول: ابتدا نخود فرنگی را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه آب و کمی نمک زمان می دهیم تا کاملا مغز پخت شود.
مرحله دوم: آماده سازی سیب زمینی
در این فاصله سیب زمینی، پیاز و سیر را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم. بعد آب اضافی این مواد را جدا می کنیم و مواد را داخل کاسه بزرگتری می ریزیم و نخود فرنگی های پخته شده را هم به مواد می افزاییم.
مرحله سوم: آماده سازی مواد تخم مرغی
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته از سلامت تخم مرغ ها مطمئن شدیم؛ نمک، فلفل و زردچوبه به تخم مرغ افزوده و مخلوط می کنیم تا حالت لختگی تخم مرغ از بین برود.
مرحله چهارم: افزودن مواد تخم مرغی
حالا مواد تخم مرغی آماده شده را به مواد کوکو می افزاییم و کاملا مواد را با هم مخلوط می کنیم تا مواد کوکو آماده پخت شود.
مرحله آخر: پخت کوکو نخود فرنگی و سیب زمینی
تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و مواد کوکو نخود فرنگی آماده شده را بنا به سلیقه تان سرخ کنید تا کاملا برشته و مغز پخت شود. سپس داخل ظرف سرو چیده در کنار سبزیجات و نان تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکو نخود فرنگی گیاهی بدون گوشت
- اگر از کنسرو نخود استفاده کردید انجام مرحله اول و پخت نخود لازم نیست.
- اگر طعم سیر را نمی پسندید، می توانید آن را حذف کنید.