مواد لازم برای سوپ دال عدس
- دال عدس 1 لیوان
- برنج نیم دانه 1/2 لیوان
- پیاز 1 عدد
- سیب زمینی 1 عدد
- هویج 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذا خوری
- آبلیمو 2 قاشق چایخوری
- خامه صبحانه 3 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل به میزان لازم
دستور پخت سوپ دال عدس آبادانی خوشمزه و خوشرنگ مجلسی به سبک جنوبی
1. طرز تهیه سوپ دال عدس
مرحله اول: ابتدا دال عدس و برنج را شسته آبکشی می کنیم و برای 1 ساعت می خیسانیم، بعد دال عدس و برنج را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه 2 لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شود.
2. مرحله دوم: آماده سازی پیاز
پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی برش می دهیم. حالا داخل قابلمه ای ریخته و به همراه روغن اجازه می دهیم تا تفت خورده و طلایی شود.
3. مرحله سوم: افزودن ادویه ها
حالا سیر را رنده کرده و به همراه رب گوجه، فلفل و نمک به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر سیر و رنگ رب آزاد شود.
4. مرحله چهارم: افزودن سبزیجات
در این مرحله سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و به شکل نگینی خیلی ریز برش می دهیم و به باقی مواد می افزاییم.
5. مرحله پنجم: افزودن دال عدس و برنج
حالا دال عدس و برنج پخته شده را هم به سوپ می افزاییم و دو لیوان آب هم می افزاییم و اجازه می دهیم تا همه مواد با هم پخته شوند.
6. مرحله آخر: سرو سوپ دال عدس
در نهایت پخت سوپ دال عدس را با گوشت کوب برقی پوره کرده و از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیفزایید حالا داخل ظرف سرو ریخته و در کنار لیمو ترش نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ دال عدس جنوبی خوشمزه
- می توانید 1 عدد قرص عصاره مرغ را جایگزین نمک در این سوپ کنید.