پخت غذا به شکل نوین

آموزش آشپزی

۷۲ مطلب در تیر ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه ملیک شیک موز و بیسکویت با بستنی خوشمزه و ساده با دستور آسان

دستور پخت میلک شیک موز مخصوص | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای تهیه میلک شیک موز با بستنی

  • موز 2 عدد

  • بستنی وانیلی 3 اسکوپ
  • عسل 2 ق غذا خوری
  • شیر  1/2 لیوان
  • یخ 1 لیوان
  • وانیل 1 ق چای خوری
  • بیسکوییت و بادام پودر شده برای تزئین به مقدار لازم

 

طرز تهیه ملیک شیک موز و بیسکویت با بستنی

 

مرحله اول : آماده سازی موز

موزهای رسیده را انتخاب کرده و ورقه کنید و داخل ظرفی برای 10 الی 15 دقیقه در فریرز قرار دهید تا یخ بزند در این صورت یخ کمتری نیاز است.

 

مرحله دوم : مخلوط موز و یخ

داخل مخلوط کن موزه های ورقه شده را بریزید و مخلوط کنید سپس یخ را اضافه کرده و چند پالس بزنید (یخ ها حتما خرد شده باشند).

 

مرحله سوم : اضافه کردن شیر

در این مرحله شیر را اضافه می کنیم ( شما می توانید از انواع شیرهای کم چرب یا پر چرب و یا شیر سویا یا اگر خواستید غلیظ تر باشد از شیر نارگیل استفاده کنید)، وقتی شیر را اضافه کردید چند پالس بزنید تا مخلوط شود.

 

مرحله آخر

در این مرحله بستنی وانیلی را به همراه عصاره وانیل اضافه می کنیم (وانیل باعث شفاف شدن میلک شیک موز می شود) و مخلوط می کنیم و در پایان به دلخواه شکر و عسل را اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد با هم کاملا ترکیب و یکدست شوند سپس داخل یک لیوان، سس کارامل یا شکلاتی ریخته و مقداری پودر بادام سپس میلک شیک را اضافه می کنیم و روش را با شکلاتی چیپسی و بیسکوییت خرده شده تزئین می کنیم. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه میلک شیک موز و بیسکویت

  1. بجای بادام می توانید از کره بادام زمینی استفاده کنید.

  2. میزان غلظت این نوشیدنی به ذائقه افراد بستگی دارد اگر رقیق تر دوست داشتید مقدار شیر را بیشتر کنید و اگر غلیظ تر دوست داشتید مقدار بستنی را زیاد کنید.
  3. می توانید از انواع آب میوه برای رقیق کردن این میلک شیک موزی خوشمزه استفاده کنید.
  4. از انواع مغز ها می توانید در این نوشیدنی استفاده کنید.
  5. اضافه کردن عسل یا شکر اختیاری می باشد.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه اسنک گوشت چرخ کرده و قارچ خوشمزه و فوق العاده با دستگاه ساندویچ ساز

طرز تهیه اسنک با دو روش متفاوت در منزل

 

مواد لازم برای تهیه اسنک گوشت و قارچ خانگی

  • گوشت چرخ کرده    ۲۰۰ گرم
  • قارچ    ۳۵۰ گرم
  • پیاز    ۱ عدد
  • نان تست    ۱ بسته
  • رب    ۱ ق غذا خوری
  • فلفل دلمه    ۱/۲
  • سس کچاب    به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا    به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه    به مقدار لازم
     

طرز تهیه اسنک گوشت چرخ کرده و قارچ با ساندویچ ساز


مرحله اول ( آماده سازی مواد میانی اسنک )
پیاز را نگینی خرد کرده و داخل تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا سبک شود و به آن زردچوبه زده تا پیاز ها خوش رنگ شود، سپس گوشت چرخ کرده همراه با فلفل دلمه نگینی شده را اضافه می کنیم و هم زده تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس قارچ های که از قبل شسته و ورقه ورقه کردید را به مخلوط گوشتی اضافه کنید و در انتها رب و نمک فلفل را اضافه کنید و می گذاریم کنار تا خنک شود.

 

مرحله دوم ( پخت اسنک )
ساندویج ساز را با کمی روغن چرب کنید و بگذارید ۵ دقیقه تا گرم شود، سپس روی نان های تست کمی سس کچاب بمالید و مقداری از مواد گوشتی را روی آن بریزید و در مرکز نان پنیر پیتزا بگذارید سپس یک لایه دیگر نان را روی مواد گوشتی گذاشته و داخل ساندویج ساز بمدت ۱۰-۷ دقیقه قرار بدهید تا برشته شود سپس اسنک ها را به کمک یک کفگیر سیلیکونی خارج کرده و روی اسنک ها سس کچاب و خردل به همراه پودر سیر و آویشن بریزید. نوش جان

 

نکات و فوت و فن های اسنک گوشت و قارچ با ساندویچ ساز

  1. برای اینکه مطمئن شوید اسنک ها به دستگاه نمی چسبد علاوه بر چرب کردن صفحه دستگاه مقداری کره آب کرده و روی نان تست ها بمالید.
  2. جسم سنگین را داخل فویل بپیچید و روی اسنک ها قرار دهید.
  3. برای رژیمی تر شدن این غذا پنیر را می توانید حذف کنید.
  4. می توانید از صفحه گریل ساندویج ساز نیز استفاده کنید.

 

منبع: آشپزی لذت بخش

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه لازانیای سبزیجات خوشمزه بدون فر با دستور آسان و مرحله به مرحله

لازانیای سبزیجات | طرز تهیه “لازانیای سبزیجات”

 

مواد لازم برای لازانیا سبزیجات

  • قارچ خرد شده    200 گرم
  • کلم بروکلی    100 گرم
  • ذرت    50 گرم
  • نخود فرنگی    50 گرم
  • هویج رنده شده    1 عدد
  • پیاز نگینی شده    1 عدد
  • لازانیا    1 بسته
  • سس بشامل    1 لیوان
  • سیر    2 حبه
  • رب گوجه فرنگی    2 قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزا    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، آویشن و جز هندی    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

 

دستور پخت لازانیا سبزیجات

 

1. طرز تهیه لازانیای سبزیجات خوشمزه

مرحله اول آماده سازی لازانیا سبزیجات: ابتدا داخل قابلمه بزرگی، آب و نمک ریخته و اجازه دهید به جوش آید. سپس ورق های لازانیا را داخل قابلمه بچینید، حدودا بعد 5 تا 8 دقیقه لایه های لازانیا را آبکش کنید و روی پارچه ای تمیز بچینید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی مواد میانی

ابتدا تابه مناسبی را روی حرارت گذاشته و پیاز و سیر نگینی شده را داخل تابه با مقداری روغن خوب تفت دهید تا طلایی شود. سپس هویج را افزوده و خوب تفت دهید، حالا نمک، فلفل و آویشن را به مواد افزوده خوب مخلوط کنید.

 

3. مرحله سوم: افزودن رب گوجه فرنگی

سبزیجات که خوب با ادویه تفت خوردند و عطر خوبی به مشام رسید، رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت دهید تا رنگ رب آزاد شود بعد از روی حرارت بردارید.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی قارچ

تابه ای را روی حرارت بگذارید و قارچ ها را داخل آن تفت دهید، بعد از اینکه آب اضافی قارچ خارج شد. کمی روغن و کلم بروکلی را هم به قارچ اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا کلم هم نرم شود در نهایت نخود فرنگی و ذرت را افزوده و از روی حرارت برمی داریم.

 

5. مرحله پنجم: تهیه لازانیا سبزیجات

در این مرحله اگر می خواهید لازانیا را داخل فر طبخ کنید داخل ظرف پیرکس و اگر روی گاز تهیه می کنید از یک تابه استفاده کنید و ته آن را خوب چرب کنید.

 

6. مرحله پنجم: چیدن لایه های لازانیا سبزیجات

حالا یک لایه از برگ های لازانیا کف ظرف چیده و روی آن را به نوبت از دو مدل سبزیجات آماده شده می ریزیم و بعد یک لایه سس سفید و این کار را تا اتمام مواد ادامه می دهیم.

 

7. مرحله ششم: پخت لازانیا سبزیجات در فر

بعد از اتمام مواد روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم و داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه تا زمانی که پنیر طلایی شود می پزیم.

 

8. مرحله آخر: پخت لازانیا سبزیجات روی گاز (بدون فر)

تابه حاوی مواد را روی حرارت گاز می گذاریم و داخل آن 2 قاشق غذا خوری آب می ریزیم زمانیکه بخار کرد زیر تابه شعله پخش کن گذاشته و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم تا لازانیا پخته و پنیر آن آب شود. نوش جان.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه کتلت سویا با سیب زمینی و قارچ ترد و خوشمزه به صورت رژیمی

آخرین خبر | ذائقه ها/ بدون گوشت هم می توان کتلت خوشمزه پخت

 

مواد لازم برای کتلت سویا

  • سویا 250 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • سیب زمینی 2 عدد
  • قارچ 5 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم


دستور پخت کتلت سویا با سیب زمینی

 

1. طرز تهیه کتلت سویا با سیب زمینی و قارچ  

مرحله اول آماده سازی کوکو سویا: سویا را داخل کاسه ای بریزید و روی آن آب جوش بریزید و 15 دقیقه زمان دهید تا حجم سویا زیاد شود. حالا سویا را آبکش کنید و بین دو دست فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

 

2. مرحله دوم: تهیه مواد کتلت
در این مرحله سویا، سیب زمینی، پیاز، سیر و قارچ را داخل غذا ساز بریزید تا خمیری یکدست بدست بیاید (اگر غذا ساز در دسترس ندارید از چرخ گوشت عبور دهید)


3. مرحله سوم: افزودن تخم مرغ و ادویه
حالا مواد آماده شده را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک، فلفل، زرد چوبه و تخم مرغ ها را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود (اگر مواد کتلت انسجام کافی را نداشت 1 قاشق غذا خوری آرد سوخاری به مواد بیفزایید)


4. مرحله چهارم: سرخ کردن کتلت سویا
تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم و بین دو دست کتلت ها را فرم داده و داخل روغن دو سمت کتلت را سرخ می کنیم.


5. مرحله آخر: سرو کتلت سویا
کتلت های سرخ شده را روی دستمال آشپز خانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود. و بعد داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار نان تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت ایتالیایی ساده با سبزیجات خوشمزه و بی نظیر

طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت لذیذ و خوشمزه در منزل

 

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی بدون گوشت

  • اسپاگتی به فرم دلخواه ۱ بسته

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • قارچ ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
  • گوجه گیلاسی ۱۰ عدد
  • پنیر پارمزان به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم

 

طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت ایتالیایی ساده با سبزیجات

 

مرحله اول : تهیه مواد اسپاگتی

ابتدا پیاز را شسته و نگینی یا خلالی ( دلخواه ) خرد می کنیم، داخل تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را اضافه می کنیم تا طلایی و سبک شود سپس سیر رنده شده را افزوده و تفت می دهیم.

قارچ ها را خوب شسته و ورقه ورقه می کنیم و کمی آبلیمو به قارچ ها زده تا سیاه نشود سپس به پیاز و سیرمون اضافه می کنیم تفت داده تا آبش کشیده شود در آخر فلفل دلمه نگینی و نخود فرنگی را به همراه ادویه ها و رب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خامی رب از بین برود و خوش رنگ شود.

 

مرحله دوم : تهیه اسپاگتی

در قابلمه مقدار آب ریخته تا به جوش بیاد سپس مقداری نمک و زردچوبه و روغن داخلش می ریزیم وقتی قل خورد اسپاگتی را به دو قسمت تقسیم کرده و اضافه می کنیم تا نرم شود سپس اسپاگتی را آبکش کرده.

 

مرحله آخر

اسپاگتی را در ظرف کشیده و سس سبزیجات مرحله اول را به آن اضافه می کنیم و با گوجه گیلاسی تزئین می کنیم و روش مقداری پنیر پارمزان می ریزیم. نوش جان

 

نکات کلیدی تهیه اسپاگتی بدون گوشت سریع و ساده

  1. می توانید اسپاگتی را با مواد میانی دم بگذارید.

  2. اضافه کردن نخود فرنگی اختیاری می باشد.
  3. می توانید اسپاگتی را داخل ظرف مخصوص فر ریخته و روش مقداری پنیر پیتزا بریزید و در فر بمدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا زمانی که پنیر آب شود.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه یارمه پلو بدون گوشت با گوجه فرنگی و ماش خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه یارمه پلو [یارمه کته] خوشمزه و سالم، غذایی ساده و آسان

 

مواد لازم برای تهیه یارمه پلو محلی

  • برنج ۳ پیمانه

  • یارمه ۲ پیمانه
  • ماش نصف پیمانه
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه یارمه پلو بدون گوشت با گوجه فرنگی و ماش

 

مرحله اول : آماده سازی یارمه

ابتدا یارمه و ماش را از شب قبل خیس کنید و سپس آبکش کرده داخل قابلمه جداگانه ریخته و هر کدام را بگذارید تا خوب پخته و نرم شود.

 

مرحله دوم : آماده سازی مواد میانی

پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید سپس داخل تابه کمی روغن ریخته و پیاز ها را با کمی زردچوبه اضافه می کنیم تا سبک و طلایی شود سپس سیر را رنده و اضافه کرده تا عطر سیر خارج شود سپس فلفل دلمه رنگی یا ساده را خرد کرده و اضافه می کنیم کمی که تفت خورد گوجه فرنگی ها را که از قبل با کمک غذاساز یا رنده پوره کردید را به همراه یارمه و ماش پخته شده اضافه کرده و اجازه می دهید تا آب گوجه کشیده شود و موادمون خوش رنگ شود. سپس در انتها مقداری زعفران و کمی نمک و فلفل سیاه افزوده و از روی حرارت بر میداریم.

 

مرحله سوم : دم گذاشتن یارمه پلو

ابتدا برنج را از چند ساعت قبل با مقداری نمک خیس کرده سپس روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد برنج را کمی زودتر آبکش می کنیم تا به خاطر گوجه فرنگی ها شفته نشود سپس کف قابلمه را کمی روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را می گذاریم سپس یک لایه برنج و مقداری از مواد یارمه ریخته و خوب مخلوط کرده تا برنج و مواد یارمه تمام شود. در انتهای پخت کمی روغن روی برنج ریخته و در انتها برنج را داخل کاسه ای ریخته و با کفگیر خوب فشرده می کنیم تا بصورت قالبی دربیاید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه یارمه پلو خوشمزه و محلی

  • انواع سبزیجات را می توانید به یارمه پلو اضافه کنید.

  • می توانید بجای پوره گوجه از رب استفاده کنید.
  • از گوشت چرخ کرده نیز می توان در مواد یارمه استفاده کرد.
  • یارمه پلو را می توانید با انواع خورشت ها نیز سرو نمایید.

 

منبع: آشپزی خانگی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه خورش ماست با گوشت گردن و ماست چکیده خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه خورش ماست کشدار خوشمزه و مجلسی اصیل اصفهان

 

مواد لازم برای خورشت ماست

  • ماست چکیده بی نمک    2 کیلوگرم
  • گوشت گردن بدون استخوان    300 گرم
  • پیاز    1 عدد
  • زرده تخم مرغ    2 عدد
  • شکر    1 پیمانه
  • زعفران دم شده و گلاب    به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
  • خلال پسته، زرشک و بادام    به میزان لازم

 

دستور پخت خورشت ماست با گوشت گردن و ماست چکیده

 

1. طرز تهیه خورش ماست با گوشت گردن

مرحله اول آماده سازی گوشت: پیاز را پوست گرفته و خلالی می کنیم بعد داخل قابلمه مناسبی ریخته به همراه روغن خوب تفت می دهیم کمی که طلایی شد گوشت، فلفل و زرد چوبه را می افزاییم تفت که خوردند و رنگ گوشت تغییر کرد به آن آب افزوده و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا نرم شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی گوشت بعد پخت

گوشت باید در حدی بپزد که با یک اشاره از استخوان جدا شود. حالا گوشت را داخل ظرفی ریخته و آنقدر با گوشت کوب می کوبیم تا کاملا ریش ریش شود.

 

3. مرحله سوم: تهیه خورشت ماست

حالا تخم مرغ، شکر و ماست را داخل قابلمه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود و روی حرارت می گذاریم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن گوشت

مواد که به جوش آمد گوشت را افزوده و مخلوط می کنیم تا بافت کشداری به دست آید.

 

5. مرحله پنجم: افزودن گلاب

در نهایت زعفران دم شده، گلاب و نمک را افزوده و مخلوط کرده و از روی حرارت برمی داریم.

 

6. مرحله آخر: سرو خورشت ماست

خورشت ماست را داخل ظرف زیبایی ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود و در نهایت با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت ماست

  • برای تهیه این دسر، ماست باید سفت و بدون نمک باشد.
  • گوشت گردن به دلیل این استفاده می شود که ریش ریش های بلندی به ما بدهد و کشسانی دسر را تامین کند.
  • میزان گلاب و زعفران را بنا به سلیقه خود اندازه کنید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه نان بربری خانگی با خمیر مایه خوشمزه و سنتی در خانه

طرز تهیه مرحله ای “نان بربری” در منزل و نکات تکمیلی نان صبحانه

 

مواد لازم برای نان بربری

  • آرد سفید 3 پیمانه
  • آب 1/2 پیمانه
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • نمک 2 قاشق چایخوری
  • خمیر مایه 2 قاشق چایخوری
  • سبوس گندم به میزان لازم

مواد اولیه مورد نیاز رومال

  • آرد 1 قاشق غذا خوری
  • آب 5 قاشق غذا خوری
  • روغن 3 قاشق غذا خوری
  • کنجد به میزان لازم

 

دستور پخت نان بربری خانگی با آرد سفید و کنجد

 

1. طرز تهیه نان بربری خانگی به سبک نانوایی

مرحله اول آماده سازی خمیر نان بربری خانگی: ابتدا خمیر مایه را به همراه شکر در آب ولرم بریزید، مخلوط کنید، درب آن ر ا ببندید و 10 دقیقه زمان دهید تا به عمل آید.


2. مرحله دوم: افزودن آرد

حالا آرد و نمک را روی مواد الک کنید و خوب ورز دهید تا خمیری یکدست بدست آید. حالا روی خمیر را بپوشانید و به مدت 90 دقیقه استراحت دهید.

 

3. مرحله سوم: استراحت دوم خمیر بربری

بعد از گذشت این زمان خمیر را خوب ورز دهید و چانه بگیرید روی خمیر را را با سلفون و پارچه بپوشانید و به مدت 20 دیگر خمیر را استراحت دهید.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی رو مال نان

حالا آب، آرد و روغن را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

 

5. مرحله پنجم: آماده کردن خمیر برای پخت

برای این کار کمی سبوس گندم را روی کاغذ روغنی می ریزیم و خمیر را روی آن به شکل بیضی باز می کنیم با ابزار و یا با دست روی نان را شکل می دهیم و در نهایت با یک قلمو از مواد رومال روی نان زده و در نهایت روی نان را کنجد می ریزیم.

 

6. مرحله آخر: پخت نان بربری در فر

نان آماده شده را با کاغذ روغنی به سینی پخت انتقال داده و به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزد تا روی آن طلایی شده و نوش جان کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه حلوا کاکائویی خوشمزه و مجلسی با عطر و طعمی بی نظیر

حلوا کاکائویی - طرز تهیه حلوا شکلاتی مجلسی و خوشمزه | ایران کوک

 

مواد لازم برای تهیه حلوا کاکائویی بدون شیر

  • آرد ۲ لیوان

  • کره ۵۰ گرم
  • شکر ۱ لیوان
  • آب ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱ فنجان
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
  • عرق هل و گلاب ۱ پیمانه
  • خلال بادام و پسته برای تزئین
  • مغز گردو برای تزئین
  • غنچه گل محمدی برای تزئین

 

طرز تهیه حلوا کاکائویی یا شکلاتی خوشمزه و مجلسی

 

مرحله اول: آرد

برای آماده سازی حلوای کاکائویی ابتدا لازم است که آرد را الک کنید و در تابه بریزید و زمان دهید تا تفت بخورد و بوی خامی آرد گرفته شود. بعد از اینکه خامی آرد گرفته شد، کره و روغن را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی با هم تر کیب شوند و کرم رنگ شود.

 

مرحله دوم: شربت

وقتی حلوا به این مرحله رسید تابه را کنار بگذارید و قابلمه ی دیگری را به روی شعله بگذارید و آب را به همراه شکر در قابلمه بریزید. هم بزنید تا شکر در آب حل شود و در اطراف شربت مروارید بزند. در این مرحله عرق هل و گلاب را به همراه زعفران به شربت اضافه کنید و شربت را از روی حرارت برداشته و دوباره تابه حلوا را روی شعله قرار دهید.

 

مرحله سوم: ترکیب کردن

شربت را به حلوا اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر می خواهید حلوای دو رنگ داشته باشید بعد از این مرحله که حلوا آماده شده است را دو قسمت کنید و سپس پودر کاکائو را اضافه کنید و اگر نه، بدون اینکه حلوا را تقسیم کنید، پودر کاکائو را اضافه کنید و خوب هم بزیند.

 

مرحله چهارم: پایان کار

وقتی حلوای کاکائویی آماده شد، می توانید آن را در بین نان بستنی قرار دهید و نان میکادو را آماده سازی کنید و یا در دیس سرو کنید و آن را طرح دهید و سپس با مغزیجات و غنچه گل محمدی تزئین کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه حلوا کاکائویی یا شکلاتی

  1. آرد را حتما الک کنید تا کیفیت حلوا بیشتر شود.

  2. همچنین می توانید از پودر قند به جای شکر نیز استفاده کنید.
  3. از حلوا کاکائو نیز می توانید برای حلوا شطرنجی استفاده کنید.
  4. شیرینی حلوا را بیش از حد انجام ندهید زیرا باعث سنگینی حلوا می شود.
  5. اگر می خواهید حلوا را در ماسوره بریزید، حلوا را شل تر بردارید.
  6. می توانید به مواد حلوا کمی آرد نخود اضافه کنید و حلوا را به صورت قالبی دربیاورید.
  7. می توانید حلوای کاکائویی را در نان تارت بریزید و با سس شکلات تزئین نمائید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه پلو فیله مرغ زعفرانی با زرشک خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه 15 مدل “غذا با برنج” جدید و خوشمزه

 

مواد لازم برای پخت پلو فیله مرغ ساده

  • فیله مرغ    ۴۰۰ گرم
  • پیاز    ۱ عدد
  • کره    ۵۰ گرم
  • برنج    ۳ پیمانه
  • سیر    ۲ حبه
  • زرشک    ۱/۲ پیمانه
  • شکر    ۱ ق غذا خوری
  • زعفران دم کرده غلیظ    به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه    به مقدار لازم
     


طرز تهیه پلو فیله مرغ زعفرانی با زرشک


مرحله اول ( مرینت کردن فیله مرغ )
ابتدا سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و یا می توانید از بسته های آماده فیله مرغ استفاده کنید سپس آن را مکعبی خرد کنید.

پیاز را شسته و خلالی خرد کنید، سپس سیر را پوست گرفته و ورقه کنید.

داخل یک کاسه فیله های مرغ را ریخته و به آن پیاز و سیر و زعفران به همراه نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده خوب هم می زنیم تا فیله های مرغ مزه دار شوند سپس روی کاسه را سلفون کشیده و برای ۱ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خوب مزه دار شود.

 

مرحله دوم ( دم گذاشتن برنج )
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت می گذاریم و در حین جوشیدن مدام کف روی برنج را می گیریم، وقتی برنج نرم شد آن را آبکش کرده و کف قابلمه را روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را کف قابلمه می گذاریم سپس برنج را دم گذاشته و در اواخر پخت مقداری کره و یا روغن روی برنج می ریزیم.

 

مرحله سوم ( سرخ کردن فیله مرغ )
فیله های مرغ مزه دار شده را می توان هم به صورت حلزونی و یا به شکل ساده داخل تابه سرخ کرد.

در تابه مقداری کره ریخته تا داغ شود سپس فیله های مرغ را داخل تابه گذاشته و زیر حرارت را کم می کنیم تا خوب مغز پخت شود و در حین پخت چند بار هم

می زنیم تا همه جای فیله های مرغ سرخ شوند.

 

مرحله آخر
زرشک را از قبل با مقداری آب خیس کرده و آبکش می کنیم و داخل تابه مقداری کره به همراه روغن ریخته تا داغ شود سپس زرشک ها را به همراه شکر اضافه کرده تفت می دهیم تا خوب پف کند.

برنج را در ظرف کشیده و فیله مرغ را به همراه زرشک روی برنج ریخته و تزئین کنید. نوش جان

 

نکات و فوت و فن های پلو فیله مرغ خوشمزه

  1. اگر زمان کافی نداشتید مرحله استراحت مرغ را کمتر کنید.
  2. می توانید از فلفل دلمه نگینی شده و پیاز رنده شده نیز استفاده کنید.
  3. اگر دوست داشتید ۱ ق غذا خوری رب به فیله مرغ اضافه کرده و تفت دهید.
  4. از سیب زمینی سرخ کرده در کنار این غذا استفاده کنید.

 

منبع: بهترین غذاهای خانگی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87