مواد لازم برای تهیه اسپاگتی بدون گوشت
اسپاگتی به فرم دلخواه ۱ بسته
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- قارچ ۴۰۰ گرم
- فلفل دلمه ۱ عدد
- نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
- رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
- گوجه گیلاسی ۱۰ عدد
- پنیر پارمزان به مقدار لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت ایتالیایی ساده با سبزیجات
مرحله اول : تهیه مواد اسپاگتی
ابتدا پیاز را شسته و نگینی یا خلالی ( دلخواه ) خرد می کنیم، داخل تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را اضافه می کنیم تا طلایی و سبک شود سپس سیر رنده شده را افزوده و تفت می دهیم.
قارچ ها را خوب شسته و ورقه ورقه می کنیم و کمی آبلیمو به قارچ ها زده تا سیاه نشود سپس به پیاز و سیرمون اضافه می کنیم تفت داده تا آبش کشیده شود در آخر فلفل دلمه نگینی و نخود فرنگی را به همراه ادویه ها و رب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خامی رب از بین برود و خوش رنگ شود.
مرحله دوم : تهیه اسپاگتی
در قابلمه مقدار آب ریخته تا به جوش بیاد سپس مقداری نمک و زردچوبه و روغن داخلش می ریزیم وقتی قل خورد اسپاگتی را به دو قسمت تقسیم کرده و اضافه می کنیم تا نرم شود سپس اسپاگتی را آبکش کرده.
مرحله آخر
اسپاگتی را در ظرف کشیده و سس سبزیجات مرحله اول را به آن اضافه می کنیم و با گوجه گیلاسی تزئین می کنیم و روش مقداری پنیر پارمزان می ریزیم. نوش جان
نکات کلیدی تهیه اسپاگتی بدون گوشت سریع و ساده
می توانید اسپاگتی را با مواد میانی دم بگذارید.
- اضافه کردن نخود فرنگی اختیاری می باشد.
- می توانید اسپاگتی را داخل ظرف مخصوص فر ریخته و روش مقداری پنیر پیتزا بریزید و در فر بمدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا زمانی که پنیر آب شود.