پخت غذا به شکل نوین

آموزش آشپزی

۴۵ مطلب در اسفند ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه شیرینی ماکارون با کرم تارتار خوشمزه و مجلسی به روش فرلنسوی

شیرینی ماکارون | طرز تهیه “شیرینی ماکارون”

 

مواد لازم برای شیرینی ماکارون

  • سفیده تخم مرغ   3 عدد
  • پودر شکر   200 گرم
  • پودر بادام   120 گرم
  • شکر سفید   50 گرم
  • کرم تارتار   1/4 قاشق مربا خوری
  • رنگ خوراکی ( بنا به سلیقه)   به میزان لازم

مواد میانی شیرینی ماکارون   

  • شکر   60 گرم
  • کره   60 گرم
  • پوره توت فرنگی یا شاه توت   2 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت شیرینی ماکارون

 

1. طرز تهیه شیرینی ماکارون

سفیده های تخم مرغ را از یخچال بیرون می گذاریم تا هم دمای محیط شوند و بعد زرده و سفیده آنها را از هم جدا کرده و سفیده تخم مرغ را 3 دقیقه می زنیم تا کمی سفت شود. سپس کرم تار تار و شکر سفید را افزوده و به مدت 10 دقیقه دیگر مخلوط می کنیم تا کاملا سفت شده و زمانیکه ظرف را وارونه می کنیم از داخل ظرف بیرون نریزد و در نهایت رنگ مورد نظر را هم به خمیر بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

 

2. مرحله دوم

در این مرحله پودر بادام و شکر را الک کرده و به سفیده تخم مرغ ها اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید (توضیح بیشتر در نکته ها)

 

3. مرحله سوم

مواد آماده شده را داخل قیف بریزید، داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و ماکارون ها را با که فشار کوچک به قیف با سایز مساوی روی کاغذ روغنی با فاصله 1 سانتی متری بریزید. سینی حاوی ما کارون ها را چند مرتبه روی میز کار بکوبید تا حباب های ماکارون ها خارج شود و به مدت 20 تا 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.

 

4. مرحله چهارم

سینی فر را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و بعد از گذشت 10 دقیقه سینی فر را سر و ته کنید و بعد از گذشت 10 دقیقه دیگر ماکارون را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

 

5. مرحله آخر تهیه مواد میانی شیرینی ماکارون

برای آماده سازی مواد میانی ماکارون ها ابتدا کره را با همزن برقی می زنیم تا حالت کرمی پیدا کند؛ بعد شکر را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم و در نهایت پوره میوه را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم و هر دو عدد شیرینی ماکارون را به وسیله لایه ای از این مواد به هم متصل می کنیم. حالا زمان آن رسیده تا ماکارون ها را داخل ظرف زیبایی چیده و نوش جان کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای خانگی خوشمزه و حرفه ای به سبک قنادی

بهترین طرز تهیه شیرینی لطیفه + مواد لازم | دکور پلاس

 

مواد لازم برای شیرینی لطیفه

  • آرد    1 لیوان
  • شکر    1 لیوان
  • تخم مرغ    4 عدد
  • بیکینگ پودر    1/4 قاشق چایخوری
  • وانیل    1/2 قاشق چایخوری

مواد میانی شیرینی لطیفه    

  • خامه قنادی    200 گرم
  • پودر پسته    به میزان لازم
  • پودر قند    به میزان لازم

 

دستور پخت شیرینی لطیفه

1.طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای خانگی
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و در دو کاسه تمیز ریخته و اول سفیده تخم مرغ را آنقدر مخلوط می کنیم تا وقتی ظرف را برمی گردانیم، از ظرف خارج نشود و در این مرحله نیمی از شکر را افزوده و به خوبی مخلوط می کنیم. حالا سفیده های فرم گرفته را در یخچال می گذاریم.

 

2.مرحله دوم
حالا زرده تخم مرغ را به همراه باقی مانده شکر و وانیل مخلوط می کنیم و تا زمانی که رنگ زرده ها روشن شد و حجم آنها بیشتر شد کافیست.

 

3. مرحله سوم
حالا سفیده های فرم گرفته را به زرده ها می افزاییم و با یک لیسک در یک جهت مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد افزوده و همچنان در یک جهت مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست بدست آوریم.

 

4. مرحله چهارم
داخل سینی مخصوص پخت شیرینی را کاغذ روغنی انداخته و اندازه یک گردو از خمیر (به وسیله دو قاشق و یا به وسیله قیف و ماسوره ساده) با فاصله روی سینی می ریزیم و کمی پودر قند روی خمیر الک کرده و به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد می پزیم.

 

5. مرحله آخر تهیه شیرینی لطیفه
شیرینی ها که کاملا پخته شدند از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شوند و بعد خامه فرم گرفته را داخل قیف ریخته و هر دو عدد شیرینی را به وسیله یک لایه خامه به هم وصل می کنیم و با پودر پسته تزئین کرده داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار چای نوش جان کنید.

 

منبع: ببین و بپز

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه شیرینی قطاب اصل یزدی ساده و قدیمی سنتی و خوشمزه

قطاب - طرز تهیه شیرینی قطاب خانگی خوشمزه با عکس مراحل | ایران کوک

 

مواد لازم برای شیرینی قطاب

  • شیر 1 پیمانه
  • روغن جامد 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

مواد میانی قطاب

  • پودر شکر 210 گرم
  • پودر گردو 50 گرم
  • پودر پسته 50 گرم
  • هل 1 قاشق مرباخوری

 

دستور پخت شیرینی قطاب


1. طرز تهیه شیرینی قطاب

روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و با همزن بزنید تا بافت یکدستی پیدا کند سپس شیر را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.

 

2. مرحله دوم

حالا بیکینگ پودر را افزوده مخلوط کنید و سپس آرد سفید را، الک کرده و به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست بدست آید. ( آرد را به تدریج به خمیر بیفزایید تا خمیر لطیفی بدست آید) و بعد خمیر آماده شده را در ظرف در بسته قرار دهید و 15 دقیقه به آن استراحت دهید.

 

3.مرحله سوم آماده سازی مواد میانی قطاب

پودر گردو، پودر پسته، پودر شکر و هل را با هم مخلوط کرده و آماده می گذاریم.

 

4.مرحله چهارم

در این مرحله روی سطح کار را کمی آرد ریخته و خمیر را با وردنه به قطر 0/5 سانتی متر باز کرده با یک کاتر دایره یا یک لیوان قالب می زنیم.

 

5.مرحله پنجم

از مواد آماده شده میان خمیر گذاشته و دو سر خمیر را به هم وصل می کنیم.

 

6.مرحله آخر طرز تهیه شیرینی قطاب

حالا داخل قابلمه کوچکی را تا نیمه روغن می ریزیم و قطاب ها را در روغن شناور سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود و بعد از اینکه سرد شد داخل پودر قند غلتانده و سرو می کنیم. نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی قطاب یزدی ساده و قدیمی

  1. می توانید به مواد میانی چند قطره گلاب اضافه کنید تا حالت خمیری بگیرد و بهتر میان قطاب قرار بگیرد.
  2. قطاب را در نهایت با خلال پسته تزئین کنید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه و آسان به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه با پیمانه به روش قنادی ها

 

مواد لازم برای شیرینی دانمارکی

  • آرد سفید    300 گرم
  • روغن مایع    70 گرم
  • شیر    80 گرم
  • تخم مرغ    1 عدد
  • شکر    3 قاشق غذا خوری
  • خمیر مایه    1 قاشق غذاخوری
  • وانیل    1/8 قاشق چایخوری
  • زعفران دم شده    به میزان لازم

مواد لازم برای مایه میانی   

  • آرد سفید    3 قاشق غذا خوری
  • شکر    70 گرم
  • آب    80 گرم
  • وانیل    1/8 قاشق چایخوری

مواد لازم برای شربت شیرینی دانمارکی   

  • شکر    70 گرم
  • آب    80 گرم
  • زعفران دم شده    به میزان لازم

مواد لازم برای رومال   

  • زعفران غلیظ دم شده    2 قاشق مربا خوری
  • زرده تخم مرغ    1 عدد

 

دستور پخت شیرینی دانمارکی


1.طرز تهیه شربت شیرینی دانمارکی 

ابتدا آب و شکر را داخل شیر جوش یا قابلمه ای مناسب ریخته و روی حرارت می گذاریم مدام مخلوط می کنیم تا به جوش آید و حرارت را کم می کنیم و منتظر می مانیم تا شربت به قوام مورد نظر برسد؛ در نهایت زعفران را به آن افزوده و اجازه می دهیم تا خنک شود.

 

2.مرحله دوم: طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی 

برای تهیه کرم این شیرینی ابتدا شیر، شکر و آب را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل شود. حالا آرد را به آرامی به مواد افزوده و مدام با مفتول فلزی مخلوط می کنیم تا هیچ گلوله ای در مواد به وجود نیاید و آرام آرام غلیظ و پخته شود. در نهایت که به شکل کرمی و سفت درآید وانیل را افزوده و از روی حرارت برمی داریم.
 

3.مرحله سوم: طرز تهیه شیرینی دانمارکی 

برای پخت شیرینی دانمارکی، ابتدا خمیر مایه و شکر را در شیر ولرم ریخته درب آن را می پوشانیم و برای 10 دقیقه در جای گرم استراحت می دهیم تا به عمل بیاید.

 

4. مرحله چهارم
تخم مرغ را به همراه وانیل مخلوط می کنیم و بعد خمیر مایه عمل آمده و روغن را می افزاییم و کاملا مخلوط می کنیم.

 

5. مرحله پنجم
در این مرحله آرد را به تدریج به مایع آماده شده اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی به وجود بیاید و داخل ظرف درب بسته به مدت 1 ساعت استراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود.

 

6. مرحله ششم
حالا روی میز کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را با وردنه به قطر 0/5 سانتی متر باز می کنیم سعی کنید که به شکل مستطیل خمیر را باز کنید.

 

7.مرحله هفتم
حالا از کرم آماده شده به شکل نواری وسط خمیر ریخته و خمیر را از یک سمت شروع به رول کردن می کنیم و به اندازه دلخواه برش داده و شیرینی را داخل سینی پخت شیرینی که در آن کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم؛ روی شیرینی ها را پوشانده و 30 دقیقه دیگر استراحت می دهیم.

 

8. مرحله هشتم
بعد از سپری شدن زمان استراحت با قلموی شیرینی پزی زرده تخم مرغ و زعفران روی شیرینی ها می مالیم. حالا شیرینی ها را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه می پزیم.

 

9. مرحله آخر پخت شیرینی دانمارکی
بعد از گذشت زمان پخت شیرینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا شیرینی کاملا خنک شود و بعد با قلمو از شربت آماده شده روی شیرینی ها زده و با پودر پسته و نارگیل شیرینی را تزئین می کنیم. نوش جان.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی ترد و خوشمزه به سبک قنادی

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ساده به روش بازاری

 

مواد لازم برای شیرینی نعلی

  • آرد قنادی    120 گرم
  • کره    70 گرم
  • پودر شکر    50 گرم
  • تخم مرغ    1 عدد

مواد لازم جهت تزیین شیرینی نعلی    

  • شکلات شیری    200 گرم
  • سفیده تخم مرغ    1 عدد
  • روغن مایع    2 قاشق غذاخوری
  • پودر پسته و نارگیل    به میزان لازم

 

دستور پخت شیرینی نعلی


1. طرز تهیه شیرینی نعلی

ابتدا کره به دمای محیط رسیده را به همراه پودر شکر مخلوط می کنیم تا تبدیل به کرمی کشدار شود.

 

2. مرحله دوم
حالا آرد را یکباره افزوده و ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود. سپس 1 ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم تا چسبندگی مواد کم شود.

 

3. مرحله سوم
حالا خمیر را از یخچال خارج کرده و به اندازه یک گردوی کوچک از خمیر جدا می کنیم روی تخته کار آن را به شکل لوله ای در می آوریم، سر و ته خمیر را به هم نزدیک می کنیم تا شکل نعلی به خود بگیرد و بعد داخل سینی پخت شیرینی که داخل آن کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم.


4. مرحله چهارم تزیین شیرینی نعل اسبی
حالا برای تزیین به دو روش می توانیم عمل کنیم، روش اول اینکه با قلمو سفیده تخم مرغ را به دو طرف نعل زده و آن را با پود پسته یا خلال بادام تزئین کنیم یا اینکه بعد از پخت شیرینی ها را داخل شکلات آب شده فرو برده و بعد با پودر پسته و بادام تزئین کنیم.

 

5. مرحله پنجم
حالا شیرینی های فرم داده را داخل فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد می گذاریم و به مدت 15 دقیقه که کمی زیر شیرینی ها طلایی شود می پزیم.

 

6. مرحله ششم
حالا در این زمان شکلات را با روغن مایع مخلوط کرده و روی بخار آب به روش بن ماری حل می کنیم تا روش دوم تزئین که گفته شد را بتوانیم انجام دهیم.

 

7.مرحله آخر تهیه شیرینی نعلی
حالا شیرینی ها را از داخل فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شوند و بعد داخل ظرف درب داری نگه داری کنید.

 

منبع: آشپزی لذت بخش

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه خمیر تارت شیرین ترد و خوشمزه مخصوص حلوا و ژله و کیک

روز جهانی کدو حلوایی؛ طرز تهیه آسان تارت کیک کدو حلوایی با شیر و خمیر  پاستری | مجله کوروش

 

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت فرانسوی

  • آرد۲۲۰ گرم
  • آب یخ۲ ق غذا خوری
  • کره سرد و مکعبی خرد شده۱۲۰ گرم
  • نمک۱ ق چای خوری
  • شکر۲ ق غذا خوری
  • تخم مرغ۱ عدد

 

طرز تهیه خمیر تارت شیرین

مرحله اول ( آماده سازی خمیر )
ابتدا کره و آرد و نمک و شکر را داخل غذاساز ریخته خوب مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاد ( می توان با دست نیز اینکار را انجام داد و مخلوط کرد )

 

مرحله دوم ( اضافه کردن تخم مرغ )
در این مرحله تخم مرغ و آب یخ را اضافه می کنیم و غذاساز را روشن کرده و چند دقیقه خوب می زنیم تا به شکل خمیر دربیاد سپس آن را در ظرف در بسته گذاشته و برای ۱ ساعت داخل کیسه فریرز قرار می دهیم تا استراحت کند.

 

مرحله سوم ( پخت تارت )
خمیر را با وردنه باز می کنیم و به قطر نیم سانت داخل قالب مخصوص تارت پهن می کنیم و با دست به دیواره ها فشار می دهیم تا شکل بگیرد. لبه های اضافی آن را با چاقو بگیرید و خمیر را برای ۱ ساعت داخل فریزر قرار می دهیم سپس آن را خارج می کنیم و کف آن را یا با چنگال سوراخ کرده و یا کاغذ روغنی روی خمیر انداخته و حبوبات روش بریزید تا پف نکند و در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا زمانی که طلایی شود. ۴۰ دقیقه ممکن است زمان ببرد سپس خارج کنید و با فلینیگ مخصوص خود پر کنید. می توان از خامه فرم گرفته به همراه میوه نیز استفاده کرد.

 

نکات و فوت و فن های خمیر مخصوص تارت

  • تمامی مراحل درست کردن را می توان با دست و بدون غذاساز انجام داد فقط توجه داشته باشید از نوک انگشتان برای ورز دادن خمیر استفاده کنید.
  • خمیر تارت را اصلا نباید ورز داد زیرا به روغن میفته.
  • برای داشتن یک خمیر عالی حتما تمامی مواد کاملا سرد سرد باشد.
  • اگر تارت را برای درست کردن غذا استفاده می کنید شکر را حذف کنید.
  • این مواد برای قالب گرد ۲۷ سانتی مناسب است.
  • بیش از حد ورز دادن خمیر باعث سفت شدن تارت می شود.
  • استفاده از غذاساز یا استند میکسر باعث می شود خمیر گرمای دست را احساس نکند و خمیر عالی به شما بدهد.

منبع: دنیای غذاهای رنگارنگ

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری ترد و خوشمزه به سبک رستورانی

آخرین خبر | طرز تهیه سیب زمینی سوخاری محبوب و پرطرفدار برای حرفه ای ها

 

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی سوخاری

  • سیب زمینی۳ عدد
  • شیربه مقدار لازم
  • آرد سفید۳ ق غذا خوری
  • پودر سیر، آویشن، نمک، فلفل، ادویه کاری به مقدار لازم
  • پودر سوخاری به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه پودر سوخاری خانگی

  • انواع نان (تست ، باگت ، نان معمولی ) به مقدار لازم
  • فلفل پاپریکا به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • پودر گشنیز به مقدار لازم
  • پودر آویشن به مقدار لازم

 

طرز تهیه و دستور پخت سیب زمینی سوخاری


روش اول:

به دو روش می توانید پودر سوخاری درست کنید یا آنها را خرد کرده و در فضای آزاد بگذارید خشک شود بعد آسیاب می کنید. به اندازه دلخواهی که می خواهید پالس بزنید و بعد در تابه بدون روغن تفت می دهید (در واقع می گویند بودادن) و در آخر ادویه جات را اضافه و چند دقیقه دیگه هم می زنید تا بوی ادویه ها به مشامتان برسد.

 

روش دوم:

یا می توانید آنها را خرد کرده و در فر گریل کنید و بعد آسیاب کرده و مثل مرحله اول ادامه می دهید. اگر نان تست و دستگاه توتستر دارید می توانید نان ها را در دستگاه توستر تست کنید. ( می توان از مقداری پفک و یا کرانچی آسیاب شده برای کنتاکی کردن پودر سوخاری نارنجی استفاده کنید ).

 

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری به شکل فست فودی


مرحله اول ( آماده سازی سیب زمینی )
ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و به خلال های درشت خرد می کنیم.

داخل قابلمه آب و نمک را می گذاریم جوش بیاد وقتی جوش آمد سیب زمینی را داخل آبجوش ریخته بمدت ۱۰ دقیقه آنها را نیم پز کنید. سپس آبکش کرده و روی دستمال بگذارید تا آب اضافی آن خارج و خوب خشک و خنک شود.

 

مرحله دوم ( آماده سازی مواد سوخاری )
داخل کاسه ای آرد را به همراه ادویه ها مخلوط کنید و سپس شیر را کم کم اضافه کنید تا مخلوط مون به غلظت ماست برسد.

 

مرحله سوم ( آماده سازی سیب زمینی سوخاری )
پودر سوخاری را داخل کاسه ای ریخته و برش سیب زمینی را ابتدا در مخلوظ شیر زده سپس در کاسه پودر سوخاری می زنیم و در ظرفی قرار داده و برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

 

مرحله سوم ( سرخ کردن )
داخل شیر جوش روغن ریخته و اجازه می دهیم تا خوب داغ شود سپس سیب زمینی ها را از یخچال خارج کرده و داخل روغن داغ سرخ می کنیم و با سس گوجه سرو می کنیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام خانگی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی

خوراکی DEELINAA-LK 22343027 - ویسگون

 

مواد لازم برای شیرینی ملکه بادام

  • آرد    375 گرم
  • پودر شکر    125 گرم
  • روغن جامد    170 گرم
  • خامه صبحانه    50 گرم
  • تخم مرغ    2 عدد
  • پودر هل    1/2 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر    1/2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای رویه شیرینی فلورنتینا    

  • عسل    200 گرم
  • خلال بادام    200 گرم
  • کره    75 گرم
  • خامه صبحانه    50 گرم
  • زعفران    2 قاشق غذا خوری


دستور پخت شیرینی ملکه بادام

1. طرز تهیه شیرینی ملکه بادام خانگی خوشمزه
ابتدا شکر و روغن را داخل کاسه ای ریخته و کامل مخلوط می کنیم تا حالت کرمی شوند.


2. مرحله دوم

حالا تخم مرغ ها و پودر هل را افزوده کاملا مخلوط می کنیم و در نهایت خامه را هم می افزاییم. سپس بیکینگ پودر و آرد را به هم الک کرده به مواد می افزاییم و با لیسک کاملا مخلوط می کنیم.

 

3.مرحله سوم

حالا داخل سینی با اندازه 30*40 چرب کرده و بعد آرد پاشی می کنیم و خمیر را داخل ظرف ریخته و سطح آن را صاف می کنیم و در فر گرم شده با 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می پزیم.

 

4. مرحله چهارم

تا زمانی که پخت لایه زیرین تکمیل شود. عسل، خلال بادام، کره، خامه، شکر و زعفران دم شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم، مخلوط می کنیم تا به جوش بیاید و بعد از روی حرارت برمی داریم.

 

5. مرحله آخر شیرینی ملکه بادام

حالا خمیر را از داخل فر بیرون آورده و مواد رویه را روی خمیر پخش می کنیم دوباره به مدت 20 دقیقه داخل فر می گذاریم تا زمانی که روی مواد هم طلایی شود می پزیم.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

  1. برای تهیه این شیرینی بسیار خوشمزه و زیبا می توانید خلال بادام زمینی را جایگزین کنید که از لحاظ ظاهری تفاوتی نمی کند ولی از لحاظ طعم کمی متفاوت ولی به صرفه است.
  2. اگر سینی شما سایز بزرگ و یا کوچکتری داشته باشد فقط میزان پخت و ضخامت مواد تغییر می کند.
  3.  از آرد با کیفیت استفاده کنید و حتما قبل کار آرد را چندین بار الک کنید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه شیرینی برنجی اصل قزوین خوشمزه و سنتی مخصوص عید نوروز

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی حرفه ای و خوشمزه زعفرانی خانگی

 

مواد لازم برای شیرینی برنجی

  • آرد برنج 180 گرم
  • پودر شکر 110 گرم
  • روغن جامد 125 گرم
  • گلاب 1/2 پیمانه
  • پودر هل 1/3 قاشق چایخوری
  • زعفران غلیظ دم شده 2 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پسته نگینی برای تزئین به میزان لازم


دستور پخت شیرینی برنجی

1.طرز تهیه شیرینی برنجی قزوین

ابتدا روغن را آب کنید و بگذارید تا از حرارت بیفتد. سپس شکر و پودر هل را افزوده و مخلوط کنید تا مایه ای یکدست بدست آید.

 

2.مرحله دوم

سپس تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و بعد نیمی از آن را به خمیر شیرینی اضافه کنید (فقط به نصف تخم مرغ برای این شیرینی نیاز داریم) و خوب مخلوط کنید.

 

3.مرحله سوم

حالا گلاب را هم می افزاییم و مخلوط می کنیم. در نهایت آرد برنج را افزوده و کاملا ورز می دهیم تا خمیری یکدست حاصل شود. اگر خمیر شل بود بعد از استراحت به بافت مورد نظر می رسد؛ ولی اگر خشک بود نیاز دارد تا باز هم ورز داده شود. حالا در این مرحله می توانید خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت زعفران افزوده خوب ورز دهید تا یکدست شود.

 

4.مرحله چهارم تهیه نان برنجی

حالا خمیر شیرینی برنجی نیاز دارد که به مدت 12 ساعت در جایی که خیلی گرم نباشد استراحت کند.

 

5.مرحله پنجم

بعد از گذشت زمان استراحت از خمیر به اندازه یک فندق درشت برداشته میان دو دست گرد کنید طوری که دیگر ترکی نداشته باشد و بعد با قالب مخصوص شیرینی برنجی، روی شیرینی را طرح بیندازید. اگر قالب در دسترس ندارید از یک ابزار گرد (مثل درب شیشه) استفاده کرده و دایره های تو در تو روی شیرینی ایجاد کرده و در نهایت با پسته تزئین کنید.

 

6.مرحله ششم

حالا شیرینی ها را داخل سینی فر چیده و سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

 

7.مرحله هفتم پخت شیرینی برنجی

بعد از سپری شدن این زمان شیرینی ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کامل خنک شوند. سپس در ظرف درب داری چیده و در جای خشک و خنک نگهداری و نوش جان کنید.

 

نکات و فوت و فن تهیه شیرینی نان برنجی 

  1. بعد از گذشت زمان استراحت اگر امکان پخت شیرینی را نداشتید خمیر را به یخچال انتقال دهید.
  2. برای طرح انداخت روی شیرینی برنجی حتما کاسه ای آرد برنج را کنار دست خود بگذارید و قالب را داخل آرد زده تکان دهید و بعد روی شیرینی بزنید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و ساده به روش قنادی

 

مواد لازم برای شیرینی پفکی گردویی

  • گردو نیم کوب شده 100 گرم
  • پودر قند 75 گرم
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
  • پودر هل 1/4 قاشق چای خوری
  • آبلیمو 1/4 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • خلال پسته برای تزئین به میزان لازم


دستور پخت شیرینی پفکی گردویی


1.طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

ابتدا داخل کاسه مناسبی زرده تخم مرغ، وانیل و پود قند را 5 تا 7 دقیقه با همزن می زنیم تا بافت کرمی و کشداری پیدا کند.

 

2.مرحله دوم

حالا پودر هل و آبلیمو را به مواد افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.

 

3.مرحله سوم

حالا آرد سفید و گردو را به باقی مواد افزوده و با یک لیسک مخلوط می کنیم.

 

4.مرحله چهارم

سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و از خمیر آماده شده به کمک 2 قاشق چایخوری داخل سینی چیده با فاصله 2 سانتی متری و با خلال پسته تزئین می کنیم.

 

5. مرحله آخر پخت شیرینی گردویی پفکی

حالا سینی شیرینی را داخل فر گرم شده با دمای 130 درجه سانتی گراد می گذاریم و بعد از گذشت 15 تا 20 دقیقه از فر خارج کرده اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود سپس در ظرف درب دار چیده و در جای خنک نگهداری و نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزی در خانه

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سمانه 87