طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و ساده به روش قنادی

 

مواد لازم برای شیرینی پفکی گردویی

  • گردو نیم کوب شده 100 گرم
  • پودر قند 75 گرم
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
  • پودر هل 1/4 قاشق چای خوری
  • آبلیمو 1/4 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • خلال پسته برای تزئین به میزان لازم


دستور پخت شیرینی پفکی گردویی


1.طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

ابتدا داخل کاسه مناسبی زرده تخم مرغ، وانیل و پود قند را 5 تا 7 دقیقه با همزن می زنیم تا بافت کرمی و کشداری پیدا کند.

 

2.مرحله دوم

حالا پودر هل و آبلیمو را به مواد افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.

 

3.مرحله سوم

حالا آرد سفید و گردو را به باقی مواد افزوده و با یک لیسک مخلوط می کنیم.

 

4.مرحله چهارم

سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و از خمیر آماده شده به کمک 2 قاشق چایخوری داخل سینی چیده با فاصله 2 سانتی متری و با خلال پسته تزئین می کنیم.

 

5. مرحله آخر پخت شیرینی گردویی پفکی

حالا سینی شیرینی را داخل فر گرم شده با دمای 130 درجه سانتی گراد می گذاریم و بعد از گذشت 15 تا 20 دقیقه از فر خارج کرده اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود سپس در ظرف درب دار چیده و در جای خنک نگهداری و نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزی در خانه