روز جهانی کدو حلوایی؛ طرز تهیه آسان تارت کیک کدو حلوایی با شیر و خمیر  پاستری | مجله کوروش

 

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت فرانسوی

  • آرد۲۲۰ گرم
  • آب یخ۲ ق غذا خوری
  • کره سرد و مکعبی خرد شده۱۲۰ گرم
  • نمک۱ ق چای خوری
  • شکر۲ ق غذا خوری
  • تخم مرغ۱ عدد

 

طرز تهیه خمیر تارت شیرین

مرحله اول ( آماده سازی خمیر )
ابتدا کره و آرد و نمک و شکر را داخل غذاساز ریخته خوب مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاد ( می توان با دست نیز اینکار را انجام داد و مخلوط کرد )

 

مرحله دوم ( اضافه کردن تخم مرغ )
در این مرحله تخم مرغ و آب یخ را اضافه می کنیم و غذاساز را روشن کرده و چند دقیقه خوب می زنیم تا به شکل خمیر دربیاد سپس آن را در ظرف در بسته گذاشته و برای ۱ ساعت داخل کیسه فریرز قرار می دهیم تا استراحت کند.

 

مرحله سوم ( پخت تارت )
خمیر را با وردنه باز می کنیم و به قطر نیم سانت داخل قالب مخصوص تارت پهن می کنیم و با دست به دیواره ها فشار می دهیم تا شکل بگیرد. لبه های اضافی آن را با چاقو بگیرید و خمیر را برای ۱ ساعت داخل فریزر قرار می دهیم سپس آن را خارج می کنیم و کف آن را یا با چنگال سوراخ کرده و یا کاغذ روغنی روی خمیر انداخته و حبوبات روش بریزید تا پف نکند و در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا زمانی که طلایی شود. ۴۰ دقیقه ممکن است زمان ببرد سپس خارج کنید و با فلینیگ مخصوص خود پر کنید. می توان از خامه فرم گرفته به همراه میوه نیز استفاده کرد.

 

نکات و فوت و فن های خمیر مخصوص تارت

  • تمامی مراحل درست کردن را می توان با دست و بدون غذاساز انجام داد فقط توجه داشته باشید از نوک انگشتان برای ورز دادن خمیر استفاده کنید.
  • خمیر تارت را اصلا نباید ورز داد زیرا به روغن میفته.
  • برای داشتن یک خمیر عالی حتما تمامی مواد کاملا سرد سرد باشد.
  • اگر تارت را برای درست کردن غذا استفاده می کنید شکر را حذف کنید.
  • این مواد برای قالب گرد ۲۷ سانتی مناسب است.
  • بیش از حد ورز دادن خمیر باعث سفت شدن تارت می شود.
  • استفاده از غذاساز یا استند میکسر باعث می شود خمیر گرمای دست را احساس نکند و خمیر عالی به شما بدهد.

منبع: دنیای غذاهای رنگارنگ