مواد لازم برای شیشلیک خوشمزه و مخصوص رستورانی در منزل
- گوشت دنده گوسفندی 1 کیلوگرم
- پیاز 5 عدد
- ماست 1 پیمانه
- سیر 3 حبه
- روغن کنجد یا زیتون 3 تا 4 قاشق غذا خوری
- آب لیمو تازه 3 قاشق غذا خوری
- زعفران دم شده 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل،پودر سیر و پاپریکا به میزان لازم
دستور پخت شیشلیک خوشمزه و مخصوص رستورانی در منزل
طرز تهیه کباب شیشلیک گوسفندی به سبک رستورانی
ابتدا پیاز و سیر را پوست گرفته و به قطعات درشتی برش دهید و در ظرف مناسب مزه دار کردن گوشت بریزید.
مرحله دوم: آماده سازی سس مزه دار کننده گوشت
داخل کاسه مناسبی ماست، روغن، آبلیمو، کمی نمک، فلفل، پودر سیر و پاپریکا را با هم مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شود. سپس به پیاز و سیر می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله سوم: آماده سازی گوشت
حالا تکه های برش خورده گوشت را روی تخته کار می گذاریم و با بیفتک کوب کاملا می کوبیم تا حجم گوشت دو برابر شود.
مرحله چهارم: افزودن گوشت
تکه های گوشت را داخل ظرف حاوی مواد مزه دار کننده می چینیم و با مواد کاملا مخلوط می کنیم تا مواد به همه قسمت های گوشت آغشته شود. حالا درب ظرف را ببندید و به مدت 5 تا 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله آخر: طرز پخت شیشلیک
برای پخت شیشلیک می توانید قسمت گوشتی را به سیخ کشیده و یا داخل توری مخصوص کباب قرار داده و روی زغال کباب کنید. بعد از پخت کامل گوشت آنها را داخل ظرف زیبایی ریخته و به همراه برنج کره ای یا نان نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه شیشلیک رستورانی مخصوص در خانه
- کمترین زمان مزه دار کردن گوشت 5 ساعت و بیشترین زمان 24 ساعت می باشد. هر چقدر گوشت بیشتر در مواد بماند ترد تر می شود.
- در صورت تمایل برای این مقدار شیشلیک از 8 عدد گوجه و 8 عدد فلفل دلمه کبابی هم استفاده کنید.