مواد لازم برای سیب زمینی سوخاری خانگی خوشمزه و ساده پفکی برای 4 نفر
- سیب زمینی (3 عدد سیب زمینی متوسط) 600 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- پودر سوخاری 1/2 پیمانه
- شیر 2 قاشق سوپ خوری
- نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت سیب زمینی سوخاری خانگی خوشمزه و ساده پفکی برای 4 نفر
طرز تهیه سیب زمینی سوخاری خانگی خوشمزه رستورانی
مرحله اول: برای تهیه سیب زمینی سوخاری، سیب زمینی ها را پوست گرفته و از طول برش های باریک و بلند به سیب زمینی ها می دهیم. حالا داخل قابلمه مناسبی آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. سپس کمی نمک به آب می افزاییم.
مرحله دوم: افزودن سیب زمینی ها
حالا سیب زمینی ها را به آب در حال جوش افزوده و بنا به سایز برش سیب زمینی بین 5 تا 8 دقیقه می پزیم، بعد از گذشت این زمان سیب زمینی را آبکش کرده و آب خنک سیب زمینی ها را می شوییم.
مرحله سوم: آماده سازی مواد سوخاری
داخل کاسه مناسبی تخم مرغ را ریخته و شیر را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مایعی یکدست فراهم شود، در نهایت نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن می افزاییم و دوباره مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری هم پودر سوخاری را ریخته و آماده می گذاریم.
مرحله چهارم: آغشته کردن سیب زمینی ها به مواد
سیب زمینی ها را داخل مایع تخم مرغی و سپس پودر سوخاری می غلتانیم و داخل سینی می چینیم. (می توانید این مرحله را 2 بار تکرار کنید.) سپس به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می دهیم.
مرحله پنجم: سرخ کردن در روغن
قابلمه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن تا نیمه روغن می ریزیم، زمان می دهیم تا کاملا گرم شود. سپس تکه های سیب زمینی را داخل روغن سرخ می کنیم تا کاملا مغز پخت و برشته شوند.
مرحله آخر: سرو سیب زمینی سوخاری
سیب زمینی سوخاری را بعد از پخت کامل از داخل روغن خارج کرده و روی توری یا دستمال روغن گیر می گذاریم تا کاملا روغن اضافی آن کاملا گرفته شود. سپس داخل ظرف سرو ریخته و در کنار انواع دیپ و سس نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سیب زمینی سوخاری ساده فست فودی
- بهتر است برای اینکه برش های یکسان داشته باشید از سیب زمینی های بیضی و کشیده استفاده کنید.
- می توانید پودر نان خانگی را جایگزین پودر سوخاری کنید ولی فراموش نکنید که به آن ادویه و نمک بیفزایید.