طرز تهیه سیب زمینی سوخاری مخصوص و خوشمزه به روش رستورانی

 

مواد لازم برای سیب زمینی سوخاری خانگی خوشمزه و ساده پفکی برای 4 نفر

  • سیب زمینی (3 عدد سیب زمینی متوسط)    600 گرم
  • تخم مرغ    2 عدد
  • پودر سوخاری    1/2 پیمانه
  • شیر    2 قاشق سوپ خوری
  • نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم


دستور پخت سیب زمینی سوخاری خانگی خوشمزه و ساده پفکی برای 4 نفر


طرز تهیه سیب زمینی سوخاری خانگی خوشمزه رستورانی
مرحله اول: برای تهیه سیب زمینی سوخاری، سیب زمینی ها را پوست گرفته و از طول برش های باریک و بلند به سیب زمینی ها می دهیم. حالا داخل قابلمه مناسبی آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. سپس کمی نمک به آب می افزاییم.

 

مرحله دوم: افزودن سیب زمینی ها
حالا سیب زمینی ها را به آب در حال جوش افزوده و بنا به سایز برش سیب زمینی بین 5 تا 8 دقیقه می پزیم، بعد از گذشت این زمان سیب زمینی را آبکش کرده و آب خنک سیب زمینی ها را می شوییم.

 

مرحله سوم: آماده سازی مواد سوخاری
داخل کاسه مناسبی تخم مرغ را ریخته و شیر را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مایعی یکدست فراهم شود، در نهایت نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن می افزاییم و دوباره مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری هم پودر سوخاری را ریخته و آماده می گذاریم.

 

مرحله چهارم: آغشته کردن سیب زمینی ها به مواد
سیب زمینی ها را داخل مایع تخم مرغی و سپس پودر سوخاری می غلتانیم و داخل سینی می چینیم. (می توانید این مرحله را 2 بار تکرار کنید.) سپس به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می دهیم.

 

مرحله پنجم: سرخ کردن در روغن
قابلمه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن تا نیمه روغن می ریزیم، زمان می دهیم تا کاملا گرم شود. سپس تکه های سیب زمینی را داخل روغن سرخ می کنیم تا کاملا مغز پخت و برشته شوند.

 

مرحله آخر: سرو سیب زمینی سوخاری
سیب زمینی سوخاری
را بعد از پخت کامل از داخل روغن خارج کرده و روی توری یا دستمال روغن گیر می گذاریم تا کاملا روغن اضافی آن کاملا گرفته شود. سپس داخل ظرف سرو ریخته و در کنار انواع دیپ و سس نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سیب زمینی سوخاری ساده فست فودی

  1. بهتر است برای اینکه برش های یکسان داشته باشید از سیب زمینی های بیضی و کشیده استفاده کنید.
  2. می توانید پودر نان خانگی را جایگزین پودر سوخاری کنید ولی فراموش نکنید که به آن ادویه و نمک بیفزایید.