مواد لازم برای کرم پاتیسیر [کرم کاستارد] خانگی خوشمزه به سبک قنادی
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
- نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- شیر 1 پیمانه
- شکر 1/4 پیمانه
- کره 30 گرم
دستور پخت کرم پاتیسیر [کرم کاستارد] خانگی خوشمزه به سبک قنادی
1. طرز تهیه کرم پاتیسیر خانگی خوشمزه با نشاسته و شیر
مرحله اول: ابتدا شیر را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید.
2. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
داخل کاسه مناسبی تخم مرغ ها را شکسته و شکر، وانیل، نشاسته ذرت و آرد سفید را به آن افزوده و با همزن دستی مخلوط می کنیم کاملا یکدست شود.
3. مرحله سوم: افزودن مواد تخم مرغی به شیر
در این مرحله مواد آماده شده را به شیر روی حرارت می افزاییم و مدام مخلوط می کنیم تا تخم مرغ هم دما شود و نپزد.
4. مرحله آخر: تهیه کرم کاستارد
حالا مواد را مدام مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا کرم به غلظت برسد. حالا کرم پاتیسیر آماده است و می توانید از آن استفاده کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کرم پاتیسیر برای تارت، پیراشکی و کیک
- در هنگام افزودن مواد تخم مرغی حرارت کم باشد و با مفتول فلزی مدام مواد را مخلوط کنید.
- اگر مواد تخم مرغی یکدست نشدند حتما از صافی عبور دهید و بعد به شیر بیفزایید.
- در طول پخت باید مواد مخلوط شوند و حرارت ملایم باشد.