طرز تهیه کتلت ماهی چرخ کرده مجلسی و خوشمزه با فیله ماهی

 

مواد لازم برای تهیه کتلت ماهی ساده

  • ماهی فیله شده    ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی    ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ    ۲ عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه و پودر کاری    به میزان لازم
  • سیر    ۲ حبه
  • پیاز    ۱ عدد
  • روغن    به میزان لازم
  • جعفری ساطوری شده    ۳۰ گرم


دستور پخت کتلت ماهی خام با سیب زمینی


مرحله اول پخت کتلت ماهی:
ابتدا ماهی را به همراه سیر و پیاز داخل غذاساز ریخته آسیاب می کنیم تا زمانیکه به خمیر یکدستی تبدیل شود. داخل قابلمه آب جوش سیب زمینی ها را می پزیم و بعد از اینکه پخته و سرد شدند آنها را له میکنیم.

 

مرحله دوم تهیه کتلت ماهی :
حالا داخل کاسه مناسبی ماهی را ریخته نمک، فلفل، زردچوبه و پودر کاری را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم سپس سیب زمینی را به ماهی افزوده و با دست کاملا ورز می دهیم در این مرحله تخم مرغ ها و جعفری را هم به مواد اضافه می کنیم. اگر خمیر به دست آمده از بافتی مناسب برای شکل دهی و سرخ کردن برخوردار بود که هیچ اگر نه کمی آرد نان یا آرد سوخاری به مواد افزوده و به بافت مورد نظر می رسیم.

 

مرحله سوم پخت کتلت ماهی:
حالا تابه نچسبی را روی حرارت گذاشته و داخل آن روغن می ریزیم، گرم که شد کتلت ها را دانه دانه داخل روغن گذاشته و دو سمت آن را سرخ می کنیم کتلت مغز پخت شده را روی دستمال روغن گیر گذاشته و سپس در کنار سبزیجات سرو و نوش جان کنید.

 

نکات و فوت و فن تهیه کتلت ماهی چرخ کرده:

  1. میتوانید عصاره سبزیجات را جایگزین پودر کاری و نمک کنید.
  2. کتلت را ظخیم تهیه نکنید تا از مغز پخت شدن آن مطمئن شویم.
  3. این غذا را هم با برنج و هم به شکل ساندویچ می توانید نوش جان کنید.
  4. می توانید کتلت را در پودر سوخاری بغلطانید و بعد سرخ کنید که ظاهر زیبا تری داشته باشد.

 

منبع: آشپزی لذت بخش