طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه و مجلسی به روش سنتی رشتی

 

مواد لازم برای سیر قلیه شمالی خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر مرحله به مرحله

  • سینه مرغ    4 تکه
  • لپه    1 پیمانه
  • برگ سیر    600 گرم
  • آب نارنج    2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

 
دستور پخت سیر قلیه شمالی خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر مرحله به مرحله
 

1. طرز تهیه خورشت سیر قلیه خوشمزه با مرغ
مرحله اول: ابتدا برگ سیر را خوب شسته و زمان می دهیم تا رطوبت اضافی آن خار ج شود؛ بعد به صورت خیلی ریز آنها را خرد می کنیم. حالا برگ سیر را داخل تابه ای به همراه کمی روغن و زرد چوبه خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.

 

2. مرحله دوم آماده سازی لپه
لپه را پاک کرده و می شوییم و بعد به همراه 2 لیوان آب و کمی زرد چوبه زمان می دهیم تا کاملا مغز پخت و نرم شود.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی مرغ
حالا مرغ را به سیر تفت خورده می افزاییم و تفت کوچکی می دهیم و به آن نمک و فلفل می افزاییم و به همراه 3 لیوان آب اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن لپه
مرغ که تقریبا پخته شد لپه را هم به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت کاملا جا بیفتد.

 

5. مرحله آخر: افزودن چاشنی
در نهایت وقتی مرغ کاملا پخته و خورشت جا افتاده شد و به روغن افتاد آب نارنج را افزوده و خورشت سیر قلیه را از روی حرارت برداشته و در کنار برنج کته ایرانی نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سیر قلیه رشتی مجلسی با مرغ و لپه

در صورت تمایل می توانید 20 دقیقه آخر پخت 2 عدد تخم مرغ هم داخل خورشت بریزید و زمان دهید تا کاملا پخته شود.