طرز تهیه ترشی لیمو ترش برای کسانی که به دنبال ترشی بی نهایت ترش هستند |  ایران کوک

 

مواد لازم برای ترشی لیمو خانگی خوشمزه و تند بدون سرکه

  • لیمو ترش    1 کیلوگرم
  • نمک    4 قاشق غذا خوری
  • فلفل    1 قاشق مربا خوری
  • سیاه دانه و تخم گشنیز        به میزان لازم
  • آبلیمو    به میزان لازم


دستور پخت ترشی لیمو خانگی خوشمزه و تند بدون سرکه


1. طرز تهیه ترشی لیمو ترش
مرحله اول: ابتدا لیمو ترش ها را خوب بشویید و به مدت 1 روز در آب خیس کنید سپس روی دستمال نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

 

2. مرحله دوم: برش دادن لیمو ها
حالا لیمو ها را مطابق با سلیقه تان برش دهید و هسته های آن را خارج کنید.

 

3. مرحله سوم: افزودن سیاه دانه و تخم گشنیز
حالا نمک، فلفل، سیاه دانه و تخم گشنیز را لابه لایه لیمو ها بریزید.

 

4. مرحله چهارم: تهیه ترشی لیمو
حالا لیمو ها را داخل شیشه مناسبی ریخته و درب شیشه را کیپ ببندید.

 

5. مرحله پنجم نگهداری ترشی لیمو ترش
ترشی لیمو
را به مدت 40 روز مقابل آفتاب قرار دهید تا لیمو ها کاملا آب بیندازند و آماده شوند بعد از 40 روز شیشه ها را باز کرده تا جایی که جا دارد با آبلیمو پر می کنیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی لیمو ترش

  1. برای تهیه ترشی لیمو از لیمو های پوست نازک زرد رنگ استفاده کنید.
  2. بهتر است از چاقوی پلاستیکی و یا سرامیکی برای آماده سازی لیمو ها استفاده کنید.
  3. بهتر است برای تهیه این ترشی از نمک دریا یا نمک دانه درشت استفاده کنید.