مواد لازم برای ترشی انبه جنوبی مخصوص
- انبه سفت زرد 2 عدد
- سیر 6 حبه
- سرکه 1 پیمانه
- روغن زیتون 1/2 پیمانه
- فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- سیاه دانه 1 قاشق چایخوری
- تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
دستور پخت ترشی انبه جنوبی مخصوص
1. طرز تهیه ترشی انبه خانگی به سبک جنوبی
مرحله اول: ابتدا انبه ها را خوب پوست می گیریم و به شکل نگینی درشت خرد می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی سیر
سیر را پوست گرفته و با یک گوشت کوب خوب له می کنیم.
3. مرحله سوم: آماده سازی ادویه ها
حالا تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و ادویه ها را داخل آن ریخته و کمی تفت می دهیم تا عطر آنها به مشام برسد. حالا ادویه ها را آسیاب می کنیم و آماده می گذاریم.
4. مرحله آخر: تهیه ترشی انبه
حالا انبه، نمک، سیر، ادویه و روغن زیتون را با هم مخلوط می کنیم و داخل شیشه های درب دار تمیزی می ریزیم. حالا روی مواد را با سرکه می پوشانیم و درب شیشه را خوب می بندیم و به مدت 2 هفته در جای خنک مثل یخچال می گذاریم تا کاملا رسیده شود و بعد نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی انبه خانگی خوشمزه
- ترشی انبه را از ابتدا داخل یخچال نگهداری کنید.
- ترشی را در ظرف های شیشه ای که درب آنها خوب کیپ شود تهیه کنید.
- از سرکه سیب هم برای تهیه این ترشی می توانید استفاده کنید.
منبع: ببین و بپز