مواد لازم برای آش گندم
- گندم 2 لیوان
- برنج 1 لیوان
- نخود 1 لیوان
- عدس 1 لیوان
- لوبیا چیتی 1/2 لیوان
- لوبیا قرمز 1/2 لیوان
- پیاز داغ 1 لیوان
- نعنا داغ 1/2 لیوان
- سبزی آش 500 گرم
- نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
دستور پخت آش گندم ساده و خوشمزه مجلسی بدون گوشت مرحله به مرحله
1. طرز تهیه آش گندم بدون گوشت
مرحله اول: ابتدا حبوبات را از 12 ساعت قبل از پخت جداگانه خیس می کنیم و در این مدت چندین بار آب آنها را عوض می کنیم تا نفخ آنها گرفته شود.
2. مرحله دوم: پخت حبوبات
داخل قابلمه تقریبا بزرگی را تا نیمه آب بریزید و نخود و لوبیا (قرمز و چیتی) را به همراه گندم داخل آب بریزید تا کاملا مغز پخت شود.
3. مرحله سوم: افزودن عدس و برنج
1 ساعت که از پخت گذشت عدس و برنج را هم بیفزایید تا پخت تکمیلی آنها عدس و برنج هم پخته شوند.
4. مرحله چهارم: افزودن سبزی آش
حالا که یک ساعت هم از افزودن برنج و عدس گذشته تقریبا تمام مواد پخته شده اند؛ سبزی آش را هم به همراه نیمی از پیاز داغ، نعنا داغ، نمک، فلفل و زردچوبه به آش می افزاییم.
5. مرحله آخر: سرو آش گندم
حالا 45 دقیقه از افزودن سبزی آش گذشته ، می توانیم آش گندم را در ظرف های زیبایی ریخته و با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه آش گندم جا افتاده مجلسی
- در صورت تمایل می توانید آش را به همراه کشک هم سرو کنید.
- ترکیب سبزی آش گندم شامل :گشنیز، تره، جعفری و اسفناج می باشد.
- نمک را حتما بعد از پخت کامل حبوبات بیفزایید.