طرز تهیه خورشت لوبیا سفید به دو روش آسان

 

مواد لازم برای خورش لوبیا چیتی با گوشت برای 4 نفر

  • گوشت    400 گرم
  • لوبیا چیتی    2 پیمانه
  • غوره    1/2 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی    2 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم شده    1 قاشق غذا خوری
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه       به میزان لازم

 
دستور پخت خورش لوبیا چیتی با گوشت ارومیه ای خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر
 

1. طرز تهیه خورشت لوبیا چیتی خوشمزه و جا افتاده با گوشت
مرحله اول: لوبیا چیتی را پیمانه می زنیم و می شوییم و بعد آن را خیس می کنیم تا نفخ آن از بین برود.

 

2. مرحله دوم: تهیه خورشت لوبیا چیتی
ابتدا پیاز را پوست گرفته و نگینی برش می دهیم. حالا داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.

 

3.مرحله سوم: افزودن گوشت
گوشت خورشتی خرد شده را به همراه زرد چوبه و فلفل به پیاز افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

4. مرحله چهارم: افزودن لوبیا چیتی
حالا لوبیا چیتی خیس خورده را به گوشت می افزاییم و بعد از تفت کوچکی داخل آن آب جوشیده می ریزیم و زمان می دهیم تا کاملا لوبیا و گوشت پخته و نرم شوند.

 

5. مرحله آخر: افزودن چاشنی خورشت
زمانی که گوشت و لوبیا به طور کامل مغز پخت شدند غوره و نمک خورشت را می افزاییم و 30 دقیقه زمان می دهیم تا خورشت کاملا جا افتاده شود. حالا داخل ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت لوبیا چیتی ارومیه ای خوشمزه و جاافتاده
برای اینکه خورشت لوبیا چیتی سبک تر داشته باشید بهتر است لوبیا را از 12 تا 24 ساعت قبل از پخت خیس کنید و در این زمان چندین بار آب آن را عوض کنید.