مواد لازم برای ترشی آلبالو خانگی با سرکه
- آلبالو 1 کیلوگرم
- آب 1 لیوان
- سرکه 3 لیوان
- شکر 1 قاشق غذا خوری
- نمک 1 قاشق غذا خوری
- تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری
- برگ نعنا 8 عدد
دستور پخت ترشی آلبالو خانگی خوشمزه و خوشرنگ با آب و سرکه سبک بازاری
1. طرز تهیه ترشی آلبالو خانگی خوشمزه
مرحله اول: ابتدا آلبالو ها را شسته و زمان می دهیم تا کاملا خشک شوند سپس ساقه آنها را جدا می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی سرکه
سرکه را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به آن آب، شکر و نمک را می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا تمام ذرات شکر و نمک در آن حل شود. سپس از روی حرارت برمی داریم و زمان می دهیم تا کمی خنک شود.
3. مرحله سوم: تهیه ترشی آلبالو
حالا آلبالو ها را داخل شیشه ریخته و تخم گشنیز و برگ نعنا را هم داخل شیشه می ریزیم.
4. مرحله چهارم: افزودن سرکه
در این مرحله سرکه آماده شده را داخل شیشه ها ریخته، درب شیشه ها را می بندیم و 2 روز در محیط آشپزخانه و بعد داخل یخچال می گذاریم.
5. مرحله آخر: نگهداری ترشی آلبالو
بعد از دو هفته ترشی آلبالو قابل استفاده است و بعد از هر بار استفاده حتما درب ترشی را خوب محکم کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ و خوشمزه بازاری
- برای تهیه ترشی تمام مواد و شیشه باید کاملا خشک باشند.
- سرکه باید 1 سانتی متر روی آلبالو ها را بگیرد و بعد درب آن را ببندید.