مواد لازم برای خمیر کروسان خانگی فرانسوی مرحله به مرحله
- آرد سفید 1 و 2/3 پیمانه
- آب ولرم 1/4 پیمانه
- شیر 1/4 پیمانه
- کره 150 گرم
- شکر 2 قاشق غذا خوری
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- خمیر مایه 1 قاشق چای خوری
دستور پخت خمیر کروسان خانگی فرانسوی با بافت اسنفجی مرحله به مرحله
1. طرز تهیه خمیر کروسان حرفه ای مرحله به مرحله
مرحله اول: ابتدا خمیر مایه را داخل ظرفی ریخته و با 1 قاشق غذا خوری شکر و آب ولرم مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا به عمل آید.
2. مرحله دوم: آماده سازی خمیر
حالا شکر، نمک، شیر و 50 گرم کره را داخل کاسه مناسبی ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس آرد و خمیر مایع آماده شده را بیفرایید و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست فراهم شود.
3. مرحله سوم: استراحت خمیر
روی خمیر را بپوشانید و در دمای منزل 1 ساعت استراحت دهید.
4. مرحله چهارم: استراحت مرحله دوم
حالا خمیر را داخل نایلونی قرار داده و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.
5. مرحله پنجم: افزودن کره
در این مرحله، خمیر آماده شده را روی میز آرد پاشی شده پهن کنید و باقی مانده کره را کاملا روی خمیر پهن کنید. حالا خمیر را تا زده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
6. مرحله ششم: دوباره باز کردن خمیر
دوباره خمیر را با وردنه باز کنید و دوباره تا کنید، مواظب باشید کره از لایه ها بیرون نزند، دوباره داخل نایلون گذاشته و 30 دقیقه استراحت دهید.
7. مرحله هفتم: استراحت پنجم
خمیر را از داخل یخچال خارج کرده دوباره وردنه زده و تا کنید دوباره داخل نایلون گذاشته و حالا به مدت 24 ساعت داخل یخچال بگذارید.
8. مرحله آخر: مرحله نهایی خمیر
حالا خمیر کروسان بعد از گذشت این مراحل آماده پخت می باشد.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خمیر کروسان فرانسوی با بافت اسفنجی
- می توانید کره را روی یک نایلون پهن کنید و داخل فریزر بگذارید و بعد میان خمیر گذاشته و پهن کنید.