طرز تهیه مربا پوست پرتقال؛ مربای مخصوص فصل پاییز🍊 - مجله اکالا

 

مواد لازم برای مربای پوست پرتقال

  • پوست پرتقال             500 گرم
  • شکر    500 گرم
  • آب    2 لیوان
  • آب لیمو ترش    2 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت مربای پوست پرتقال خوشمزه و مجلسی بدون پوست 
 

1. طرز تهیه پوست پرتقال
مرحله اول:ابتدا پی داخل پوست پرتقال سالم و زیبا را با چاقوی تیزی تا جایی که امکان دارد جدا می کنیم و با یک قیچی آن را خلالی برش می دهیم.

 

2. مرحله دوم: تلخی گرفتن پوست پرتقال
داخل قابلمه ای را تا نیمه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید حالا پوست پرتقال ها را داخل آب جوش می ریزیم؛ 5 دقیقه که جوشید آن را آبکش می کنیم و این کار را تا 3 مرتبه انجام می دهیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی شهد
شکر را به همراه آب داخل قابلمه مناسبی می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کاملا ذرات شکر آب شود و شهد به نقطه جوش برسد.

 

4. مرحله چهارم: افزودن پوست پرتقال به شهد
حالا پوست پرتقال هایی که تلخی گرفته شده اند و آب اضافی آنها خارج شده را به شهد می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم؛ بعد از 20 دقیقه درب قابلمه را برداشته و 30 دقیقه دیگر زمان می دهیم تا با حرارت ملایم مغز پخت شود.

 

5. مرحله آخر: افزودن آبلیمو ترش
حالا آبلیمو را به مربا افزوده و مربای پوست پرتقال قوام آمده را از روی حرارت برمی داریم و زمان می دهیم تا کاملا سرد شود سپس داخل ظرف های شیشه ای درب داری ریخته و در یخچال نگهداری کنید.