مواد لازم برای پولکی زعفرانی
- شکر 150 گرم
- آب 80 میلی لیتر
- سرکه انگور 40 میلی لیتر
- زعفران دم شده 14 میلی لیتر
دستور پخت پولکی زعفرانی ساده و خوشمزه و مجلسی اصفهانی در منزل
1. طرز تهیه پولکی زعفرانی خانگی به روش اصفهان
مرحله اول: ابتدا زعفران داخل ظرف مناسبی ریخته و به همراه چند تکه یخ آن را روی حرارت غیر مستقیم می گذاریم تا کاملا دم بکشد.
2. مرحله دوم: مخلوط کردن مواد پولکی
شکر، آب و سرکه را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر کاملا ذوب شود.
3. مرحله سوم: افزودن زعفران
حالا 1 قاشق غذا خوری از زعفران دم شده داخل مواد می ریزیم.
4. مرحله چهارم: ریختن مواد روی سینی
حالا از مواد آماده شده با قاشق روی سینی چرب شده می ریزیم و زمان می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد.
5. مرحله آخر: سرو پولکی زعفرانی
حالا پولکی های زعفرانی بسیار خوشمزه و زیبا را داخل ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه پولکی زعفرانی اصفهان :
- می توانید زنجبیل، لیمو عمانی پرک شده و دارچین را جایگزین زعفران کرده و پولکی با طعم های مختلفی تهیه کنید.
- احتیاط کنید که رنگ این پولکی باید کاملا روشن و زعفرانی باشد.
- برای تست و اینکه متوجه شویم مواد آماده شده یا نه بهتر است 1 قطره از مواد را روی یخ بریزیم اگر به سرعت شکل گرفت یعنی کاملا آماده است.
- به جای سینی استیل چرب شده می توانید کاغذ آلومینیوم را هم چرب کرده و استفاده کنید.
منبع: آشپزی لذت بخش