طرز تهیه سالاد سزار ایتالیایی با سس + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله سالاد  سزار رژیمی - ایمنا

 

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار خانگی

  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • نمک دریا ۱/۳ ق چای خوری
  • پودر فلفل سیاه یک پنس
  • سس خردل ۱ ق چای خوری
  • حریره سیر ۱ ق غذا خوری
  • سس ووسترشر ۲ ق غذا خوری
  • پودر پنیر پارمزان ۲ ق غذا خوری
  • آب لیموی تازه ۲ تا ۳ ق غذا خوری
  • پوست لیمو ترش ۲ ق غذا خوری
  • روغن زیتون ۲/۳ پیمانه


طرز تهیه سس سالاد سزار اصل با خردل


مرحله اول : هم زدن زرده تخم مرغ
ابتدا زرده تخم مرغ را با تمام ادویه ها و نمک دریا و سس خردل و حریره سیر و آبلیمو و سس ووسترشرو پوست لیمو ترش را با همزن دستی خوب بزنید تا زده از لختگی خارج شود و با تمام مواد مخلوط شوند و یکدست شوند.

 

مرحله دوم : افزودن روغن زیتون
یکی از مهم تزین مرحله های تهیه سس سالاد سزار ریختن روغن زیتون است باید به صورت خطی و آرام به تدریج به مواد فوق اضافه شود. روغن زیتون را به صورت خطی در یک جهت روی مواد سس ریخته و با همزن دستی بزنید به هم زدن ادامه دهید تا سس سفت و سفتر شود حتما خوب هم بزنید تا روغن از سس جدا نباشد و جذب سس شود.

 

مرحله آخر
در انتهای تهیه سس سالاد سزار پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید سس سالاد سزار حاضر است آن را روس سالاد ریخته و نوش جان کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه سس سالاد سزار رستورانی

  1. به دلخواه می توانید چاشنی ها را کم یا زیاده کنید.
  2. می توانید کسنرو ماهی آنچوی را پیدا کنید و نصف آن را به سس اضافه کنید حتما بدون روغن اضافه کنید.
  3. در بعضی از رسپی سرکه بالزامیک در این سس ریخته می شود که ما به شما توصیه نمی کنیم.
  4. حتما برای رنده پوست لیمو ترش قسمت سبز رنگ را رنده کنید قسمت سفید آن باعث تلخی می شود.