مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار خانگی
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- نمک دریا ۱/۳ ق چای خوری
- پودر فلفل سیاه یک پنس
- سس خردل ۱ ق چای خوری
- حریره سیر ۱ ق غذا خوری
- سس ووسترشر ۲ ق غذا خوری
- پودر پنیر پارمزان ۲ ق غذا خوری
- آب لیموی تازه ۲ تا ۳ ق غذا خوری
- پوست لیمو ترش ۲ ق غذا خوری
- روغن زیتون ۲/۳ پیمانه
طرز تهیه سس سالاد سزار اصل با خردل
مرحله اول : هم زدن زرده تخم مرغ
ابتدا زرده تخم مرغ را با تمام ادویه ها و نمک دریا و سس خردل و حریره سیر و آبلیمو و سس ووسترشرو پوست لیمو ترش را با همزن دستی خوب بزنید تا زده از لختگی خارج شود و با تمام مواد مخلوط شوند و یکدست شوند.
مرحله دوم : افزودن روغن زیتون
یکی از مهم تزین مرحله های تهیه سس سالاد سزار ریختن روغن زیتون است باید به صورت خطی و آرام به تدریج به مواد فوق اضافه شود. روغن زیتون را به صورت خطی در یک جهت روی مواد سس ریخته و با همزن دستی بزنید به هم زدن ادامه دهید تا سس سفت و سفتر شود حتما خوب هم بزنید تا روغن از سس جدا نباشد و جذب سس شود.
مرحله آخر
در انتهای تهیه سس سالاد سزار پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید سس سالاد سزار حاضر است آن را روس سالاد ریخته و نوش جان کنید.
نکات کلیدی در تهیه سس سالاد سزار رستورانی
- به دلخواه می توانید چاشنی ها را کم یا زیاده کنید.
- می توانید کسنرو ماهی آنچوی را پیدا کنید و نصف آن را به سس اضافه کنید حتما بدون روغن اضافه کنید.
- در بعضی از رسپی سرکه بالزامیک در این سس ریخته می شود که ما به شما توصیه نمی کنیم.
- حتما برای رنده پوست لیمو ترش قسمت سبز رنگ را رنده کنید قسمت سفید آن باعث تلخی می شود.