مواد لازم برای تهیه پلو یونانی اصل
- برنج ۳ پیمانه
- فلفل دلمهای سبز خرد شده ١/٢ پیمانه
- فلفل دلمهای قرمز خرد شده ١/٢پیمانه
- نخود فرنگی ١ لیوان
- ذرت پخته شده ١ لیوان
- قارچ خرد شده ٢ لیوان
- فیله مرغ ۱۰ عدد
- آب مرغ یا عصاره مرغ ١ لیوان
- کره ۵۰ گرم
- پیاز ۲ لیوان
- زعفران ساییده شده میزان لازم
- هویج ۲ تا ۳ عدد
- نمک و فلفل زردچوبه و پودر سیر و پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه پلو یونانی مجلسی با مرغ
مرحله اول : خرد کردن و مرینت کردن فیله مرغ
فیله های مرغ را شسته و پاک کنید سپس از وسط به دو نیم تقسیم کنید و با نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پاپریکا خوب ماساژ دهید و برای ۱ ساعت در ظرف دربسته بگذارید تا مزه دار شوند.
مرحله دوم : تهیه مواد پلو یونانی
داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود سپس قارچ های ورقه شده را به همراه نوک ق چای خوری آبلیمو اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس قارچ ها را از خارج کنید و داخل همان تابه پیاز ها را شسته و خلالی خرد کنید و کمی با زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا سبک شود.
مرحله سوم : افزودن سبزیجات به مواد پلو
وقتی پیاز سبک شد ذرت و نخود که شسته و بخار پز کردیم را به همراه فلفل دلمه رنگی و سبز که خلال خرد شده به همراه قارچ تفت داده شده و هویج خلالی شده یا رنده شده به پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم در انتها کمی نمک و پاپریکا افزوده و سپس از روی حرارت برمیداریم.
مرحله سوم : دم کشیدن پلو یونانی
برنج را از قبل با مقداری نمک بگذارید تا خیس بخورد سپس روی حرارت گذاشته و نوک ق چای خوری زردچوبه به برنج اضافه کنید تا باعث خوش رنگ شدن پلو یونانی شود سپس زنده تر از همیشه آبکش کنید سپس کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ مناسب گذاشته و یک لایه برنج ریخته و یک لایه از مواد پلو ادامه دهید تا مواد تمام شود سپس یک عدد عصاره مرغ را با مقداری آبجوش حل کرده و با کره ذوب شده روی برنج ریخته و پلو را بمدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.
مرحله چهارم : سرخ کردن فیله مرغ
فیله های مرغ را که مزه دار شدن از یخچال خارج کنید و با کمک خلال دندان آنها را رول کنید و فیکس کنید و داخل تابه کمی روغن و زعفران ریخته تا داغ شود سپس فیله های مرغ حلزونی را سرخ کنید و زمانی که پلو یونانی دم کشید آن ها را در ظرف سرو گذاشته و باهم سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه پلو یونانی با فیله مرغ
- سعی کنید از سبزیجات فریزر شده استفاده کنید و از کنسرو ها استفاده نکنید زیرا آنها در پخت له می شوند و ظاهر غذا از دست می رود.
- می توانید به جای مرغ از گوشت چرخ کرده یا قیمه ای استفاده کنید.
- برای طعم دار شدن بهتر فیله ها می توانید در مرینت کردن آنها بنا به ذائقه خود کمی شیر نیز اضافه کنید.
- مدت پخت فیله های نباید زیاد باشند وگرنه سفت می شوند.
- بهتر است از روغن زیتون و یا کنجد استفاده کنید تا غذای سبک و سالمی داشته باشید.