مواد لازم برای خورشت مرغ و آلو مجلسی
- مرغ 4 تکه
- آلو بخارا 100 گرم
- هویج 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- زعفران دم شده به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت خورشت مرغ و آلو بخارا مجلسی و خوشمزه جا افتاده شمالی
1. طرز تهیه خورش مرغ و آلو مجلسی و جا افتاده
مرحله اول: ابتدا پیاز را خلالی برش دهید و داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن تا حدی تفت دهید که پیاز کاملا طلایی شود.
2. مرحله دوم: افزودن مرغ
حالا تکه های مرغ را به پیاز بیفزایید و خوب تفت دهید. حالا نمک، فلفل و زردچوبه بیفزایید و خوب مواد را با هم تفت دهید. بعد کمی آب جوش بیفزایید و اجازه دهید تا مرغ کاملا پخته شود.
3. مرحله سوم: افزودن هویج و آلو
مرغ که نیم پز شد، آلو بخارا و هویج خلالی شده را به خورشت می افزاییم.
4. مرحله چهارم: افزودن رب گوجه فرنگی
داخل تابه کوچکی رب گوجه فرنگی را به همراه روغن خوب تفت داده، زعفران را به آن می افزاییم و در نهایت این ترکیب را هم به خورشت اضافه می کنیم.
5. مرحله آخر: جا افتادن خورشت
مرغ که کاملا پخته شد و خورشت مرغ آلو به روغن افتاد، نمک غذا را اندازه کرده و در ظرف زیبایی ریخته و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت مرغ و آلو بخارا مجلسی:
- در انتهای پخت در صورت تمایل از 2 قاشق غذا خوری شکر به عنوان چاشنی استفاده کنید.
- می توانید رب گوجه فرنگی را حذف کرده و خورشت را زعفرانی طبخ کنید.
- این خورشت باید کاملا غلیظ و کم آب باشد.