بهترین طرز تهیه خورشت مرغ و آلو مجلسی+نکات انواع خورش مرغ و آلو - مجله کوروش

 

مواد لازم برای خورشت مرغ و آلو مجلسی

  • مرغ    4 تکه
  • آلو بخارا    100 گرم
  • هویج    1 عدد
  • پیاز    1 عدد
  • رب گوجه فرنگی    2 قاشق غذا خوری  
  • زعفران دم شده    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه         به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

 

دستور پخت خورشت مرغ و آلو بخارا مجلسی و خوشمزه جا افتاده شمالی 


  1. طرز تهیه خورش مرغ و آلو مجلسی و جا افتاده
مرحله اول: ابتدا پیاز را خلالی برش دهید و داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن تا حدی تفت دهید که پیاز کاملا طلایی شود.

 

 2. مرحله دوم: افزودن مرغ
حالا تکه های مرغ را به پیاز بیفزایید و خوب تفت دهید. حالا نمک، فلفل و زردچوبه بیفزایید و خوب مواد را با هم تفت دهید. بعد کمی آب جوش بیفزایید و اجازه دهید تا مرغ کاملا پخته شود.

 

 3. مرحله سوم: افزودن هویج و آلو
مرغ که نیم پز شد، آلو بخارا و هویج خلالی شده را به خورشت می افزاییم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن رب گوجه فرنگی
داخل تابه کوچکی رب گوجه فرنگی را به همراه روغن خوب تفت داده، زعفران را به آن می افزاییم و در نهایت این ترکیب را هم به خورشت اضافه می کنیم.

 

5. مرحله آخر: جا افتادن خورشت
مرغ که کاملا پخته شد و خورشت مرغ آلو به روغن افتاد، نمک غذا را اندازه کرده و در ظرف زیبایی ریخته و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت مرغ و آلو بخارا مجلسی:

  1. در انتهای پخت در صورت تمایل از 2 قاشق غذا خوری شکر به عنوان چاشنی استفاده کنید.
  2. می توانید رب گوجه فرنگی را حذف کرده و خورشت را زعفرانی طبخ کنید.
  3. این خورشت باید کاملا غلیظ و کم آب باشد.