آموزش تهیه ژله انار با مغز بستنی ویژه شب یلدا - هونل پورتال

 

مواد لازم برای ژله شب یلدا با انار

  • ژله آلوورا    1 بسته
  • ژله انار    1 بسته
  • آب انار    1 لیوان
  • انار دان شده    1 لیوان
  • بستنی لیوانی وانیلی    1 عدد

 
دستور پخت ژله شب یلدا با انار و بستنی فوق العاده خوشمزه و مجلسی
 

1. طرز تهیه ژله شب یلدا با انار و بستنی
مرحله اول آماده سازی ژله انار: ابتدا پودر ژله را داخل کاسه ای ریخته و به آن یک لیوان آب جوش بیفزایید و روی کتری قرار دهید تا به کمک گرمای بخار آب تمامی ذرات ژله حل شود، سپس از روی حرارت بردارید.

 

2. مرحله دوم: افزودن آب و دانه انار
حالا یک لیوان آب و دانه انار را به ژله بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند؛ بعد داخل قالب ژله ریخته و تا زمانی که کاملا منسجم شود داخل یخچال بگذارید.

 

3. مرحله سوم: تهیه ژله آلوئه ورا
ژله آلوورا را داخل کاسه ای ریخته و 1 لیوان آب به آن بیفزایید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا تمام ذرات ژله حل شود. حالا بستنی وانیلی به دمای محیط رسیده را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن لایه دوم ژله
ژله انار را از داخل یخچال خارج کرده و ژله آلوورا را روی آن می ریزیم و دوباره ژله را به داخل یخچال انتقال می دهیم تا لایه جدید هم کاملا منسجم شود.

 

5. مرحله پنجم: سرو ژله انار شب یلدا
ظرف حاوی ژله را به مدت 3 تا 5 ثانیه داخل کاسه ای که داخل آن آب داغ است می گذاریم، وقتی احساس کردید که اطراف ژله لق شده بشقابی را روی قالب ژله بگذارید و ژله انار و بستنی را برگردانید. نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ژله شب یلدایی با انار لایه ای

  1. می توانید مانند تصویر تعداد لایه ها را بیشتر کنید.
  2. می توانید این ژله را در ظرف یک نفره سرو کنید.
  3. در نهایت با یک برگ نعنا ژله را تزئین کنید.