مواد لازم برای سالاد اسفناج و انار
- اسفناج تازه 400 گرم
- لبو 200 گرم
- مغز گردو 100 گرم
- انار دان شده 100 گرم
- پنیر فتا 50 گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
- سس بالزامیک به میزان لازم
دستور پخت سالاد اسفناج مجلسی و خوشمزه با انار و لبو و سس بالزامیک
1. طرز تهیه سالاد اسفناج و انار و لبو
مرحله اول آماده سازی اسفناج: ابتدا برگ اسفناج های ریز تر را جدا کرده، شسته و ضد عفونی می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند.
2. مرحله دوم: آماده سازی لبو
لبو ها را پوست گرفته و به همراه آب روی حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و آب آن تبخیر شود، حالا لبو ها را نگینی برش می دهیم.
3. مرحله سوم: آماده سازی انار و گردو
انار را دان می کنیم و گردو ها را هم نگینی خرد می کنیم.
4. مرحله چهارم: تهیه سالاد اسفناج و لبو
داخل ظرف زیبایی اسفناج ها را می ریزیم و تکه های لبو خرد شده را روی آن می چینیم.
5. مرحله پنجم: افزودن باقی مواد
حالا گردو، انار و تکه های پنیر را هم روی سالاد می چینیم.
6. مرحله آخر: تهیه سس سالاد
روغن زیتون، سس بالزامیک، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و در کنار سالاد سرو می کنیم و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد اسفناج، انار و لبو
- در نهایت کار می توانید از کمی کنجد هم روی سالاد استفاده کنید.
- اگر اسفناج های ریز در دسترس ندارید کمی اسفناج ها را خرد کنید.
- از پنیر سیامزگی و پنیر لیقوان هم می توانید داخل سالاد استفاده کنید.
منبع: ببین و بپز