حلوا تیره - طرز تهیه حلوای تیره خوشمزه و عالی مرحله به مرحله | ایران کوک

 

مواد لازم برای حلوا آرد گندم

  • آرد سفید    2 لیوان
  • شکر    1 لیوان
  • روغن مایع    2/3 لیوان
  • آب    2 لیوان
  • پودر هل    1/4 قاشق چایخوری
  • گلاب    1 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم شده                     1 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت حلوا آرد گندم

 

1. طرز تهیه حلوای آرد گندم مجلسی و خوشمزه
مرحله اول آماده سازی شهد حلوا: ابتدا شکر و آب را با هم خوب مخلوط کنید و روی حرارت زیاد بگذارید به نقطه جوش که رسید، پودر هل و گلاب را هم به شربت بیفزایید و اجازه دهید تا شربت به قوام برسد. حالا زعفران را افزوده و شربت را از روی حرارت بردارید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی آرد گندم
آرد گندم را 3 مرتبه الک کنید و بعد تابه ای را روی حرارت بگذارید، روغن را داخل آن می ریزید تا کاملا گرم شود.


3. مرحله سوم: افزودن آرد گندم
حالا آرد را به روغن افزوده و مدام آرد و روغن را مخلوط می کنیم، تا عطر آرد سرخ شده به مشام برسد و به رنگ کرمی نزدیک شود.


4. مرحله چهارم: افزودن شهد
شهد آماده شده را به تدریج به آرد بیفزایید و مدام مخلوط کنید تا حلوا در گوشه ای از قابلمه جمع شود.


5. مرحله آخر: سرو حلوا آرد گندم
حلوای آرد گندم
را داغ داخل ظرف زیبایی ریخته تزئین کنید و نوش جان.