مواد لازم برای دسر کدو حلوایی
- کدو حلوایی 300 گرم
- شکر 1 لیوان
- چوب دارچین 1 تکه
- میخک 5 عدد
- مغز پسته و گردو برای تزئین به میزان لازم
دستور پخت دسر کدو حلوایی با گردو خوشمزه و مجلسی مخصوص یلدا به سبک ترکیه
1. طرز تهیه دسر کدو حلوایی خوشمزه
مرحله اول آماده سازی کدو: ابتدا پوست کدو را می گیریم و بنا به سلیقه خود، برش داده و یا با کاتر شکل دار برش می دهیم.
2. مرحله دوم: افزودن شکر
در ظرف مناسب و درب داری کدو ها را چیده و شکر را روی آنها می ریزیم و برای 12 ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.
3. مرحله سوم: پخت کدو
حالا کدو های آب انداخته را روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا به جوش آید.
4. مرحله چهارم: افزودن ادویه ها
حالا چوب دارچین و میخک ها را به کدو افزوده و اجازه می دهیم تا با حرارت کم پخته و شربت آن غلیظ شود.
5. مرحله آخر: سرو دسر کدو تنبل
حالا کدو های پخته را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم، دسر کدو حلوایی را در زمان سرو داخل ظرف زیبایی چیده و با پودر گردو و پسته تزئین و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه دسر کدو تنبل ترکیه ای:
- در نهایت از کمی پودر دارچین هم برای تزئین می توانید استفاده کنید.
- این دسر را با چای سرو کنید.
- موقع سرو چوب دارچین و میخک ها را از داخل دسر خارج کنید.