طرز تهیه دسر کدو حلوایی ترکیه ای شیک و مجلسی برای شب یلدا

 

مواد لازم برای دسر کدو حلوایی

  • کدو حلوایی    300 گرم
  • شکر    1 لیوان
  • چوب دارچین    1 تکه
  • میخک    5 عدد
  • مغز پسته و گردو برای تزئین    به میزان لازم

 
دستور پخت دسر کدو حلوایی با گردو خوشمزه و مجلسی مخصوص یلدا به سبک ترکیه
 

1. طرز تهیه دسر کدو حلوایی خوشمزه
مرحله اول آماده سازی کدو: ابتدا پوست کدو را می گیریم و بنا به سلیقه خود، برش داده و یا با کاتر شکل دار برش می دهیم.

 

2. مرحله دوم: افزودن شکر
در ظرف مناسب و درب داری کدو ها را چیده و شکر را روی آنها می ریزیم و برای 12 ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.

 

3. مرحله سوم: پخت کدو
حالا کدو های آب انداخته را روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا به جوش آید.

 

4. مرحله چهارم: افزودن ادویه ها
حالا چوب دارچین و میخک ها را به کدو افزوده و اجازه می دهیم تا با حرارت کم پخته و شربت آن غلیظ شود.

 

5. مرحله آخر: سرو دسر کدو تنبل
حالا کدو های پخته را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم، دسر کدو حلوایی را در زمان سرو داخل ظرف زیبایی چیده و با پودر گردو و پسته تزئین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه دسر کدو تنبل ترکیه ای:

  1. در نهایت از کمی پودر دارچین هم برای تزئین می توانید استفاده کنید.
  2. این دسر را با چای سرو کنید.
  3. موقع سرو چوب دارچین و میخک ها را از داخل دسر خارج کنید.