طرز تهیه دسر طالبی خوشمزه و مجلسی با شیر و پودر ژلاتین

 

مواد لازم برای دسر طالبی

  • آب طالبی    3 لیوان
  • آب سرد    1/2 لیوان
  • خامه صبحانه    100 گرم
  • پودر ژلاتین    3 قاشق غذا خوری
  • شکر    به میزان لازم
  • رنگ خوراکی سبز در صورت تمایل    به میزان لازم


دستور پخت دسر طالبیبدون بستنی خوشمزه خانگی با پودر ژلاتین و خامه صبحانه
 

1. طرز تهیه دسر طالبی خوشمزه با ژلاتین و خامه
مرحله اول: آماده سازی طالبی: ابتدا طالبی را پوست گرفته و با هر وسیله ای که در دسترس دارید آن را پوره کنید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی ژلاتین
ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و روی بخار آب کتری قرار دهید تا شفاف شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن شکر
به میزان مورد نظر شکر و رنگ خوراکی را به طالبی بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا حل شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن خامه
حالا خامه صبحانه را هم می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.

 

5. مرحله پنجم: افزودن پودر ژلاتین
حالا ژلاتین آماده شده را هم به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

 

6. مرحله ششم: ریختن دسر داخل قالب
این دسر را داخل قالب مخصوص طرح دار و یا ظرف های یک نفره سرو ریخته و داخل یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد.

 

7. مرحله آخر: سرو دسر طالبی
قالب را داخل سینی آب داغ قرار دهید تا از دور تا دور دسر کمی شل شود. حالا ظرف زیبایی را روی ظرف دسر گذاشته و دسر را برگردانید و با برش میوه و یا گل آن را تزئین کنید.

 

منبع: آشپزی لذت بخش