شیر بادام - شیر بادام چیست و چگونه تهیه میشود | ایران کوک

 

مواد لازم برای تهیه شیر بادام خانگی

  • بادام درختی ۱ لیوان
  • آب ۳ تا ۴ لیوان
  • عسل ۱ ق غذا خوری
  • وانیل ۱/۴ ق چای خوری
  • نمک یک پنس


طرز تهیه شیر بادام و عسل خانگی


مرحله اول : پوست کندن بادام
بادام ها را شکسته و بگذارید داخل آب سرد ۶ تا ۱۲ ساعت خیس بخورد بعد به راحتی با یک فشار ساده خارج کنید. می توانید برای تهیه شیر بادام، بادام ها را با پوست نیز استفاده کنید ولی در کیفیت نهایی تاثیر دارد.

 
مرحله دوم : میکس کردن شیر بادام
بادام های پوست کنده را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید. آب و عسل و نمک را اضافه کنید و برای چند دقیقه اجازه دهید تا با هم مخلوط شوند و یکدست شوند. وقتی شیر بادام به رنگ سفید مانند شیر کمی پر رنگ تر درآمد کافی می باشد.

 
مرحله آخر
داخل یک لگن یک صافی قرار دهید و داخل صافی یک کیسه نخی تمیز قرار دهید سپس مخلوط شیر بادام را داخل کیسه ریخته و فشار دهید مایع داخل لگن شیر بادام خوشمزه ما می باشد که آن را می توانید در ظرف بریزید و بمدت ۳ الی ۴ روز در یخچال نگهداری کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه شیر بادام

  1. می توانید برای تهیه شیر بادام از پودرهای نیمه آماده پودر شده بادام استفاده کنید و فقط با آب میکس کنید.
  2. اگر برای کودکان شیر بادام تهیه می کنید می توانید با افزودن چند عدد خرمای پوست گرفته نوشیدنی قوی به کودکان خود بدهید.
  3. شیر بادام تهیه شده به دلیل نداشتن مواد افزودنی باید سریع مصرف شود وگرنه فاسد می شود.
  4. تفاله های جمع شده داخل کیسه نخی را می توانید بگذارید کنار خشک شود و در تهیه شیرینی ها یا به همان صورت مرطوب میل کنید.
  5. اگر به این ترکیب موز نیز اضافه شود بهترین نوشیدنی برای پوست و زیبایی می شود.