طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد

 

مواد لازم برای تهیه فلافل اهوازی

  • سیر    4 حبه
  • نخود    300 گرم
  • جعفری    100 گرم
  • پیاز متوسط    1 عدد
  • پودر زیره    1 قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز    1 قاشق چایخوری
  • آرد نخودچی    2 قاشق غذا خوری
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زرد چوبه    به میزان لازم
  • تخم مرغ    1 عدد


طرز تهیه و دستور پخت فلافل اهوازی


مرحله اول آماده سازی نخود:
برای این منظور از 48 ساعت قبل نخود را داخل آب سرد خیس می کنیم و در این مدت حدود 7 تا 8 بار آب نخود را عوض می کنیم.

بعد از گذشت این زمان که نفخ و بوی بد نخود گرفته شد نخودها را با دنده ریز چرخ گوشت به همراه پیاز، سیر و جعفری 2 مرتبه چرخ می کنیم.

 

مرحله دوم آماده سازی مواد اصلی فلافل:
در این مرحله نخود ما حالت پوره ای، غلیط و بافت نرم لطیفی دارد. نخود را داخل ظرف مناسبی ریخته و نمک، فلفل، پودر گشنیز، پودر زیره و تخم مرغ را اضافه کرده و چند دقیقه کاملا ورز می دهیم. در صورت اینکه دیدید مواد انسجام کافی را ندارد از آرد نخودچی هم استفاده کنید. حالا مواد فلافل آماده است.

 

مرحله چهارم طبخ فلافل اهوازی:
در این مرحله باید داخل یک قابلمه گود و کوچک روغن بریزیم و اجازه دهیم تا گرم شود. حالا توپک هایی از مواد فلافل درست می کنیم نهایتا اندازه یک گردو و داخل روغن گرم شده سرخ می کنیم تا کاملا پخته شود. جهت اطمینان از پخت کامل فلافل می توانید میان آن را مانند تصویر حفره ای ایجاد کنید و بعد داخل روغن بیندازید و پس از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی را پس دهد. حالا می توانید در کنار گوجه، خیارشور و نان تازه از طعم این غذا لذت ببرید. نوش جان

 

نکات مهم و فوت و فن های تهیه فلافل اهوازی اصل

  1. برای داشتن فلافلی پوک تر در صورت تمایل می توانید از نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید.
  2. در کشور سوریه بعد از حالت دادن خمیر فلافل در دست آن را در کنجد می غلطانند بعد در روغن سرخ می کنند این کار فلافل را خوشمزه و ترد تر می کند.
  3. رمز داشتن فلافلی نرم و لذیذ این هست که زمان خیس کردن نخود را آنقدر ادامه دهید تا نخود بین دو انگشت که فشرده میشود حالت نیم پز شدن داشته باشد.

 

منبع: غذاهای خوشمزه