خورش گل کلم- طرز تهیه خورش گل کلم مرحله به مرحله | ایران کوک

 

مواد لازم برای خورشت گل کلم

  • گل کلم کوچک    1 عدد
  • پیاز    2 عدد
  • مرغ و یا گوشت بدون استخوان    400 گرم
  • رب گوجه فرنگی    2 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم شده    به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه با گوشت و مرغ مرحله به مرحله

 

1. طرز تهیه خورشت گل کلم مجلسی با رب
مرحله اول آماده سازی گل کلم: ابتدا کلم ها را به گل های کوچک تری تقسیم می کنیم و خوب شسته و ضد عفونی می کنیم.

 

2. مرحله دوم: تفت دادن گل کلم
تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم. گل کلم ها را داخل روغن و کمی زعفران خوب تفت می دهیم و آماده می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: تهیه پیاز داغ
قابلمه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و پیاز های خلالی شده را به همراه روغن داخل قابلمه ریخته و تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس نمک، فلفل و زرد چوبه به پیاز می افزاییم.

 
4. مرحله چهارم: افزودن مرغ
تکه های مرغ را به پیاز داغ می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ مرغ هم تغییر کند.

 

5. مرحله پنجم: افزودن رب گوجه
رب گوجه فرنگی را هم داخل روغن خوب تفت می دهیم تا رنگ آن آزاد شود. سپس آب جوشیده را به مرغ می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا مغز پخت شود.

 

6. مرحله ششم: افزودن گل کلم
مرغ که کاملا پخته شد و آب آن کمتر و غلیظ شد، گل کلم های تفت خورده را به همراه زعفران به مرغ می افزاییم و اجازه می دهیم تا 30 دقیقه دیگر بپزد و خورشت خوب جا افتاده شود.

 
7. مرحله آخر: سرو خورشت گل کلم
حالا نمک خورشت گل کلم به روغن افتاده را اندازه می کنیم و در ظرف زیبایی ریخته و در کنار برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت گل کلم:

  1. این خورشت را می توانید با زعفران تهیه کنید و رب گوجه را حذف کنید.
  2. بهتر است کلم را با مقداری کره تفت بدهید.
  3. می توانید در انتهای پخت از کمی غوره و آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید.
  4. برای تهیه خورش گل کلم با گوشت قرمز و لپه ،  از 100 گرم لپه پخته شده شده هم می توانید استفاده کنید.