مواد لازم برای طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری
- سیب زمینی 3 عدد
- تخم مرغ 1 عدد
- نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
- پنیر پیتزا یا ورقه ای 1 بسته یا 200 گرم
- روغن مایع به میزان لازم
- آب به میزان لازم
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری بدون فر
مرحله اول: سیب زمینی
سیب زمینی ها را بشوئید و در یک قابلمه به همراه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا 30 دقیقه زمان دهید برای پخت سیب زمینی ها. سپس پوست سیب زمینی ها را بگیرید و پوره کنید.
مرحله دوم: تخم مرغ
تخم مرغ را در سیب زمینی ها بشکنید و به همراه ادویه ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا سیب زمینی یکدست شود.
مرحله سوم: پنیر
به اندازه یک نارنگی از سیب زمینی برداشته و از پنیر بر روی سیب زمینی بگذارید و سیب زمینی را جمع کنید و در دست دوباره پهن کنید. به همین ترتیب سیب زمینی ها را آماده کنید.
مرحله چهارم: کوکو سیب زمینی پنیری
کوکو سیب زمینی پنیری ها را در تابه با روغن داغ سرخ کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید و به همراه نان ساندویچی و یا پلو نوش جان فرمائید.
نکات تکمیل کننده در تهیه کوکو سیب زمینی پنیری
- می توانید سیب زمینی خام را با پیاز خام رنده کنید و در آخر به همراه پنیر ورقه ای سرو کنید.
- می توانید سیب زمینی آبپز شده و پنیری را بعد از گلوله کردن در پودر سوخاری بغلطانید.
- می توانید برای اینکه خیلی روغن مصرف نشود از یک ظرف کوچک نیز استفاده کنید.
- در تهیه کوکو سیب زمینی می توانید به صورت دلخواه از جعفری نیز استفاده کنید.
- می توانید از زرشک در لای کوکو سیب زمینی استفاده کنید.
- می توانید از هر نوع پنیری در تهیه کوکو سیب زمینی نیز استفاده کنید.
- می توانید بعد از آماده سازی کوکو سیب زمینی را در یخچال استراحت دهید و سپس سرخ کنید.